Jason Segel ve Cameron Diaz Aynı Filmde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Freaks and Geeks ve How I Met Your Mother dizilerinde rol alan ünlü oyuncu Jason Segel ile Gangs of New York ve My Sister's Keeper filmlerinde boy gösteren Cameron Diaz, Sex Tape filminde başrolü paylaşacaklar. Filmin yönetmenliğini ise Bad Teacher filmini de yöneten Jake Kasden üstlenecek.

Sex Tape filminde bir çiftin, tek geceliğine de olsa evlatlarından ayrılıp, monoton giden seks hayatlarına heyecan getirmek amacı ile seks videosu çekmeye karar vermeleri ancak çektikleri kasedi sabah uyandıklarında bulamamalarıyla birlikte başlayan arayışları anlatılıyor.

Sex Tape filminin 2014 yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

Ra8LKbggg2KHjj7aILR3uvh7.jpg

Filmin ismi direkt +18 olmuş. :D

Jason Segel çoğu dizi oyuncusunun aksine sinemada da başarılı, bu filmi de başarılı olur umarım. :)

Sormayın ya. Film hakkında görüntü almak için Sex Tape yazıp arattım, malum şeyler çıktı. Sonra "movie" koyayım sonuna dedim. Yok yine olmadı. :(

Ben konusunu çok beğendim. İyi bir ikili olabilirler. :D

Sormayın ya. Film hakkında görüntü almak için Sex Tape yazıp arattım, malum şeyler çıktı. Sonra "movie" koyayım sonuna dedim. Yok yine olmadı. :(

Ben konusunu çok beğendim. İyi bir ikili olabilirler. :D
Konusu ve ikili güzel gerçekten, izlemek isterim ama kısmet. :D

Jason Segel'i işin içine katmak lazım. Cameron Diaz da kurtarmayabilir. :D

Eski Cameron Diaz olsa izleyebilirdim. :D Ama şimdi büyük ihtimalle izlemem. :)

Bad Teacher filminde de beraberlerdi :D

Konusu iyiymiş oyuncularda iyi izlerim filmi :D

cameron diaz varsa izlenir kesinlikle :bhr::bhr:

ilk maske adlı filmde izleme fırsatı bulmuştum diazı çok beğendiğim bir çizgi filmin animasyon filmi tarzındaydı sonra charlienin melekleri filminde çok başarılı v sempatik bir performans çizmişti bence

sex tape filmine uygun daha önceden 2 filmini izlemiştim
kötü öğretmen ve ateşli tatlı filmlerini butür artı 18 filmelrinide gayet başarılı oynamıştı bence
sex tapeninde tanıtım fragmanına baktım oldukça eğlenceli ve macerası bol olan bir filime benziyor yaz ayında çok iyi gidebilir kesinlikle :Z:Z:Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,402
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU