- Reaksiyon puanı
- 1,188
- Puanı
- 285
Fatih İçin Kimler Neler Demiş?
beyazsoy;
"Karadayı ve o sese rakip geldi denebilir. Muhteşem gibi yabancılara dizi satacağı diye numara bin takla atmıyor yalanlarla Osmanlıyı karalamiyor. Milli değerler kullanılıyor çoğunlukla. Bence bu dizi tuttu. Kanal D nin en başarılı işi olmuş."
"Vay be fatih'in elinden kuran düşmüyor. sülüman gibi findigirdek çıkmadı.
))"
"Fatih kesin tuttu, ilk bölüm kanal d nin ugursuzluguna ugrasada ikinci bölüm bayagı bir yükselecektir."
"Fatihin oranları gayet başarılı siz sbtye bakmayın. sbt de bile kanal d böyleyse tns de uçuyordur merak etmeyin
)))) oyuncuların eleştirilecek bir hali yok hepsi gayet başarılılar."
"İlk bölüm düşük gelebilir kanal dnin seyirci kitlesinden dolayı zamanla artacak. haftaya reytingleri ciddi artacaktır. merak etmeyin"
dakikalar sonra
"Büyük reyting pek beklememeli demek istedim. dizinin hikayesi pek parlak gelmedi eğer parlak olsaydı muhteşemi silip süpürüdü."
"Yorumlarım açık. Sadece dizi tuttu dedim..ikinci hafta totalde de kendini gösterir dedim."
Bully;
"Fatih güzel başlamış manyak bir dizi olmuş ya beklediğim gibi alamıyorum kendimi izlemekten.
"
"Fatih'im iyi gidiyor. Ab'si daha iyidir kesin. Valla müthiş dizi müthiş.
"
"Fatih düşmüş bu anlıkta ama zor bir günde başladı tabii. Haftaya kesin yükselir tekrarlar sayesinde.
"
SERHAT3456;
"Bu dizi var yaaaaaaaa olay olacak olayyy
"
Fks14;
"Fatih, Karadayı'dan biraz reyting çalacak gibi."
xemrexxx;
"Bu oyunculuklar ve senaryo ile işleri zor
"
yıldırım kesik;
"Hiç beğenmedim başta iyidi sefer falan sonra gamze çıktı hemen kapadım."
KayıpSehir;
"Fatihi gerçekten beğenmedim ya
"
*Dream*;
"Fatih çok başarısız bir yapım olmuş oyunculuklar kostümler çok kötü."
Mahoni;
"Fatih'in senarıstlıgı için fatıh terım ıle gorusmeye baslanmıs
"
Lordly;
"Fatih sıkıcı beğenmedim. Doğrusu konusu ne o bile belli değil."
mrt06;
"Tahmin ettiğimiz bir sonuç, forumda birkaç şahıs harici tutacak diyen yoktu zaten.
"
halukerogluFOX;
"Fatih'in AB grubunda daha yüksek çıkacağını düşünmüştüm, yanılttı beni. Ama yine de gelecek haftalarda artış yaşayacaktır her iki grupta da.
"
beyazsoy;
"Karadayı ve o sese rakip geldi denebilir. Muhteşem gibi yabancılara dizi satacağı diye numara bin takla atmıyor yalanlarla Osmanlıyı karalamiyor. Milli değerler kullanılıyor çoğunlukla. Bence bu dizi tuttu. Kanal D nin en başarılı işi olmuş."
"Vay be fatih'in elinden kuran düşmüyor. sülüman gibi findigirdek çıkmadı.
"Fatih kesin tuttu, ilk bölüm kanal d nin ugursuzluguna ugrasada ikinci bölüm bayagı bir yükselecektir."
"Fatihin oranları gayet başarılı siz sbtye bakmayın. sbt de bile kanal d böyleyse tns de uçuyordur merak etmeyin
"İlk bölüm düşük gelebilir kanal dnin seyirci kitlesinden dolayı zamanla artacak. haftaya reytingleri ciddi artacaktır. merak etmeyin"
dakikalar sonra
"Büyük reyting pek beklememeli demek istedim. dizinin hikayesi pek parlak gelmedi eğer parlak olsaydı muhteşemi silip süpürüdü."
"Yorumlarım açık. Sadece dizi tuttu dedim..ikinci hafta totalde de kendini gösterir dedim."
Bully;
"Fatih güzel başlamış manyak bir dizi olmuş ya beklediğim gibi alamıyorum kendimi izlemekten.
"Fatih'im iyi gidiyor. Ab'si daha iyidir kesin. Valla müthiş dizi müthiş.
"Fatih düşmüş bu anlıkta ama zor bir günde başladı tabii. Haftaya kesin yükselir tekrarlar sayesinde.
SERHAT3456;
"Bu dizi var yaaaaaaaa olay olacak olayyy
Fks14;
"Fatih, Karadayı'dan biraz reyting çalacak gibi."
xemrexxx;
"Bu oyunculuklar ve senaryo ile işleri zor
yıldırım kesik;
"Hiç beğenmedim başta iyidi sefer falan sonra gamze çıktı hemen kapadım."
KayıpSehir;
"Fatihi gerçekten beğenmedim ya
*Dream*;
"Fatih çok başarısız bir yapım olmuş oyunculuklar kostümler çok kötü."
Mahoni;
"Fatih'in senarıstlıgı için fatıh terım ıle gorusmeye baslanmıs
Lordly;
"Fatih sıkıcı beğenmedim. Doğrusu konusu ne o bile belli değil."
mrt06;
"Tahmin ettiğimiz bir sonuç, forumda birkaç şahıs harici tutacak diyen yoktu zaten.
halukerogluFOX;
"Fatih'in AB grubunda daha yüksek çıkacağını düşünmüştüm, yanılttı beni. Ama yine de gelecek haftalarda artış yaşayacaktır her iki grupta da.
Son düzenleme: