NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 1134.Bölüm Özeti (08.10.2013)

Emine hâlâ görememektedir. Yaman Emine’nin körlük durumunun devam etmesi için nasıl bir oyun çevirecektir? Neden kan tüplerini değiştirecektir? Yaman neden Emine’ye İstanbul’a gitmelerini önerecektir? Aklından neler geçmektedir? Hikmet Şerif’in ofisinde Emine’yi arar ve nasıl olduğunu sorar. Hikmet ve Şerif Emine’nin göremediğini öğrenecekler midir? İlkay Selim’den boşanmakta kararlıdır, Selim İlkay’ı bu kararından vazgeçirebilecek midir? Ali Selim’den İlkay’la ilgili ne duyup, çok öfkelenecektir? Ali Şehnaz’ın ona devrettiği işte çalışmaya başlamıştır? Ali’yi nasıl bir hayat beklemektedir? Rıfat, Güleser ve Ceylan ne konuşurken duyup, çok sinirlenecektir? Bir adam neden sürekli Rıfat’ı takip etmektedir? Bu esrarengiz adamın Volkan’la alakalı bildiği sır nedir?

Unutma Beni 1135.Bölüm Özeti (09.10.2013)

Çiğdem Ali’yi kahvaltıya çağırmıştır, amacı İlkay’la Ali’nin arasını yapmaktır. Bu planında başarılı olacak mıdır? Ali’nin kahvaltıda söylediği hangi sözler İlkay’ı çok üzüp, ağlatacaktır? Ali kimi öfkeyle uçurumun kenarına sürükleyip, atmaya çalışacaktır? Emine hastaneden çıkmış, evindedir. Emine’nin kör olduğundan habersiz olan Rıfat eve gelir. Emine’yi o durumda görecek midir? Şerif Emine ve Yaman’ın İstanbul planını son anda öğrenecek midir? Yaman Emine’nin içtiği antidepresanla, diğer ilacı karıştırmayı sürdürür. Emine bu durumu fark edecek midir? Rıfat’ı takip eden adam eve gelir. Söylediği gibi Volkan’ı hapisten çıkaracak görüntüler onda mıdır, yoksa blöf mü yapmıştır? Rıfat adamın istediği 500 bini bulabilecek midir?

Unutma Beni 1136.Bölüm Özeti (10.10.2013)

İlkay boşanmakta kararlıdır, Selim sarhoş bir şekilde evine gelir, Gülten’den İlkay konusunda ne yapmasını isteyecektir? Selim Zeynep’i kaçırır. Zeynep’e ne yapmayı planlamaktadır? Ali kızını bulabilecek midir? Yaman Emine’yi İstanbul’a getirmiştir, ordaki bir doktor arkadaşına muayene ettirir. Diploması sahte olan bu doktor, Emine’ye gözüyle ilgili neler diyecektir? Yaman Emine’nin körlük durumunu sürdürmek için bu sefer de ne yapmayı planlamaktadır? Rıfat oğlunun cd görüntüleri için gerekli olan parayı bulmaya çalışmaktadır. Çaresizlik içinde gidip kimden para isteyecektir? Kim Rıfat’ı öldüresiye tekme-tokat dövecektir? Rıfat neden organ mafyasıyla ilgili haberleri okuyacaktır, aklından ne geçmektedir?

Unutma Beni 1137.Bölüm Özeti (11.10.2013)

Selim öfkeli ve sarhoş bir halde Ali’nin bürosunu basar, Ali bu durumda ne yapacaktır? Ali kiminle bir meyhanede oturup İlkay’la ilgili dertleşecektir? Rıfat acilen bir 500 bin daha bulmak zorundadır, organ işleriyle alakalı olan İsmail denen adamla buluşur. Yoksa ona böbreğini satmayı mı teklif edecektir? Şerif Belkıs’tan Emine’nin İstanbul’da olduğunu öğrenir. Şerif Emine’nin oraya neden gittiğini de öğrenecek midir? Şerif’in bürosundan kim 750 bin liranın olduğu bir çantayı çalacaktır? Gülten yine İlkay’ı görmeye gelir, Gülten İlkay’a nasıl bir teklifte bulunacaktır, İlkay neden ona bu sefer sert çıkacaktır? Ceylan Güleser’den ne öğrenip, dehşete düşecektir?

Unutma Beni 1144.Bölüm Özeti (22.10.2013)

İlkay eşyalarını toplayıp, Zeynep ve Selim’le eve döner. Gülten bu duruma çok sevinmiştir. İlkay neden böyle bir karar almıştır? Türker bu durumu nasıl karşılayacaktır? Selim yine Ali’yle buluşur. Ali ona annesi Gülten’le ilgili ne tür nasihatler verecektir? Rıfat yaralı bir halde Şerif’le eve gider. Evdekiler Rıfat’ın durumunu fark edecekler midir? Rıfat evde ne görüp çok şaşıracaktır? Ceylan’ın Şerif’i kendine bağlama oyunları sürmektedir. Neden Şerif konuşurken sesini kayda alacaktır? Aklından neler geçmektedir? Ceylan Kenan’ın evini kiralamış, orda kalmaktadır. Şerif bu durumu nasıl karşılayacaktır? Volkan kimi çıplak bir halde görüp, çok etkilenecektir? Emine görmediği halde sahneye çıkacaktır bugün. Yaman ona nasıl bir kıyafet giydirecektir, amacı nedir?

Unutma Beni 1145.Bölüm Özeti (23.10.2013)

Selim İlkay’a çok güzel bir kahvaltı hazırlayıp, annesiyle dayısını bir bahaneyle evden yollar, Türker bu duruma nasıl tepki verecektir? Türker Selim’in hangi sözlerine bozulup, evi terk edecektir? Ceylan gece çıplak yakalandığı kişinin kim olduğunu merak etmektedir, kendince bir araştırmaya girer. Odaya giren kişinin Volkan olduğunu anlayacak mıdır? Volkan hâlâ yaşadığı gecenin etkisindedir, sık sık hatırlar. Volkan Ceylan’dan etkilenmiş midir yoksa? Şerif Ali’yi ziyarete gider ve ona bu hayattan sıyrılması için yardım teklif eder, Ali’nin cevabı ne olacaktır? Çiğdem iş ararken, Gönül iş teklifi yapar ve şirkete geri çağırır. Erdem’den uzaklaşmak isteyen Çiğdem, bu teklifi kabul edecek midir? Şerif Emine’nin gazetedeki hangi haberini görüp, çok öfkelenecektir.

Unutma Beni 1146.Bölüm Özeti (24.10.2013)

Emine evine dönmüştür artık, Belkıs’a sürekli gözlükle dolaşmasını nasıl açıklayacaktır? Belkıs Emine’nin kör olduğunu anlayacak mıdır? Yaman neden Cevher’in geçmişini araştırmaktadır, onunla ilgili neler planlamaktadır? Şerif Ali’nin yanına gelir, orda ne görüp, çok öfkelenecektir? Şerif Ali ve İlkay’ı sürpriz yaparak yan yana getirir ve konuşmalarını ister. Ali ve İlkay’ın arasındaki buzlar eriyecek midir? Rıdvan ve adamları Ali’ye nasıl bir tuzak kuracaklardır? İlkay bu sırada neye tanık olup, çok üzülecektir? Belkıs ve Hikmet arasındaki yakınlaşma tam gaz devam ederken Hikmet gençleşmek için bu sefer ne yapacaktır? Selim, Türker evde kalmadığı için çok üzgündür, dayısını görmeye gider, ona eve dönmesi karşılığında ne teklif edecektir?

Unutma Beni 1147.Bölüm Özeti (25.10.2013)

Cevher ani bir şekilde Emine’yi görmeye gelir. Emine kör olduğu için sık sık hata yapar ve bir şeyleri devirir, Cevher Emine’nin görmediğini anlayacak mıdır? Emine Yaman’la parkta otururken Hikmet parktan geçmektedir, ikisini yan yana görecek midir? Yaman’ın adamı Cevher’i sıkıştırır ve ölümle tehdit eder. Yaman’ın amacı nedir, Emine’yle ilgili kafasında nasıl bir plan vardır? İlkay, Ali ve Selim’i ne konuşurlarken duyup, çok üzülecektir? İlkay’ı ziyarete gelen sürpriz misafir kimdir? Selim’in evinin önünde karanlık tipli adamlar beklemektedir. Kimdir bu adamlar, amaçları nedir? Türker İlkay’ı teselli ederken samimi bir şekilde elini tutar. Bu durumu kim görüp, yıkılacaktır?

Forum İstatistikleri

Konular
176,579
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy