Ben ve Gani varken hiç bi şey yapamazlar !Ekli dosyayı görüntüle 22213 vışhh yeni hedefleri pis yedili olmuş saldır @mrt-06
esas ganiden korkucan panpa stv dese sana 2 dizi yaptırıcaz pis yediliyi diret bırakırBen ve Gani varken hiç bi şey yapamazlar !
Gani öyle Ti'niyete bir adam değil.esas ganiden korkucan panpa stv dese sana 2 dizi yaptırıcaz pis yediliyi diret bırakır
Senden başka kimse haber yapmış olamaz mı panpa? Bugün de Ali Eyüboğlu yaptıydı mesela.
önce ben yaptım ama geçen twitter konumu tv gazetesinden anıl koldaş almıştı ama ff ve xemrexxx e teşekkürler diye eklemiştiSenden başka kimse haber yapmış olamaz mı panpa? Bugün de Ali Eyüboğlu yaptıydı mesela.
Anıl Koldaş aldıysa tamam panpa. Ama çalmış da olabilirler tabii. Senin kadar detaylı kimsenin hazırlayabileceğini sanmıyorum.önce ben yaptım ama geçen twitter konumu tv gazetesinden anıl koldaş almıştı ama ff ve xemrexxx e teşekkürler diye eklemişti
Şu videoyu izleyip pompy'e yorum atsak artık @xemrexxx.
Günde 3 kez bu videoyu gönderiyor ama bana.ne gerek var
göndersin reyizin başının üstünde yeri olması lazımGünde 3 kez bu videoyu gönderiyor ama bana.
Bully seyret bence en garib sebebi bu
Bugün seyrediyorum beyler.göndersin reyizin başının üstünde yeri olması lazım