Acun zaten Allah'lık o ama hep yüksekti iki ölçümde de şahibe olacağını düşünmüyorum açıkcası.Allah aşkına dizi sıktı diyorsun da Acun'un yetenekleri sıkmadı mı ?
Acun zaten Allah'lık o ama hep yüksekti iki ölçümde de şahibe olacağını düşünmüyorum açıkcası.Allah aşkına dizi sıktı diyorsun da Acun'un yetenekleri sıkmadı mı ?
onlar sıakr mı hiç cici ciciAllah aşkına dizi sıktı diyorsun da Acun'un yetenekleri sıkmadı mı ?
Tns de var bir işler ama hadi hayırlısı. Yoksa sen mi idare ediyorsun artık Tns'yi.Acun zaten Allah'lık o ama hep yüksekti iki ölçümde de şahibe olacağını düşünmüyorum açıkcası.
bilemicem doksanlar ve merhamet i de kötülemişler doksanalr 6 dan 3 e düşmesin bu hafta mehamet düşerse zaten biterBilip bilmeden yorumlar yapılmaya halen devam ediliyor. Show TV satış işleminde TMSF değil Çukurova Grubu yaptı TMSF sadece gözcü konumunda idi o yüzden açık arttırma yapılmadı ve Çukurova ile Ciner arasında kendi fiyatta anlaştı borçlar dahilinde.
Dizi sıktı bence ondandır düşüşü.
He canım hiç sorma tuhaf kılıklı adamlar çıkıyor yeteneğim diyeonlar sıakr mı hiç cici cici
@xemrexxx Deniz'în yorumu doğru olabilir mi acep?Tns de var bir işler ama hadi hayırlısı. Yoksa sen mi idare ediyorsun artık Tns'yi.
pompy reyiz bizi uyarmıştı biz dinlemedikEline sağlık panpa on numara çalışma olmuş. Reyting sistemine olan güvenip sarsılmaya başladı benim de. Yandaşlar yükseliyor muhalefet yapanlar düşüyor. Haftaya da bu araştırdığın diziler düşüşüne devam ederse tezin doğru demektir. @xemrexxx. Pompy reyiz boşa çırpınmıyormuş.
Ben zaten bazı konularda hak vermeye başlamıştım kendisine. Biz anca dalga geçek.pompy reyiz bizi uyarmıştı biz dinlemedik
adam sihirli küreden geleceği görüp haber veriyordu hadş biz alamadık totalci @mrt-06 niye anlamadıBen zaten bazı konularda hak vermeye başlamıştım kendisine. Biz anca dalga geçek.
La ne biliyim o D GRUBU.adam sihirli küreden geleceği görüp haber veriyordu hadş biz alamadık totalci @mrt-06 niye anlamadı
Hadi ya. Şimdi çok oldular işte. Merak etme Rıza babayı kim yıkabilmiş ki bu zamana kadar. Hepsinin hakkından gelir evelallah. Ayrıca pompy demiyor muydu as Mhp'nin koruması altında diye?vışşhh biten kuzey güney oyuncularını en önemlisi as ı hedef alıyorlar şu an şimdi sinirlendim siz kim rıza baba ile uğraşmak kim tutmayın beni @mrt-06 @Bully @sokak sanati @denizz19
Korkma yılların TOTAL'ine bi şey olmaz.vışşhh biten kuzey güney oyuncularını en önemlisi as ı hedef alıyorlar şu an şimdi sinirlendim siz kim rıza baba ile uğraşmak kim tutmayın beni @mrt-06 @Bully @sokak sanati @denizz19
belli olmaz adamalr her yerde yarın da oalylarda etkisi olan en önemli 4 işiyi açıklayacakalrmışKorkma yılların TOTAL'ine bi şey olmaz.
Lö sen nerelerden buluyon bu bilgileri adam Twitter devi oldu.belli olmaz adamalr her yerde yarın da oalylarda etkisi olan en önemli 4 işiyi açıklayacakalrmış
mit e katıldımLö sen nerelerden buluyon bu bilgileri adam Twitter devi oldu.