Kanal D'nin Yeni Dizisi Vicdan'dan İlk Kare

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
Yeni sezon dizilerinden umduğunu bulamayan Kanal D umudunu yeni başlatacağı dizilere bağladı.Bunlardan biride Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe'nin başrollerinde olduğu ve büyük bir aşk hikayesinin anlatılacağı Vicdan çekimleri tüm hızıyla devam eden diziden ilk kare Kanal D'nin resmi twitter hesabından paylaşıldı.Vicdan dizisinin Kasım ayında başlaması bekleniyor.

apbs.twimg.com_media_BXq3eqxCMAAtHbH.jpg

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BXq3eqxCMAAtHbH.jpg
    apbs.twimg.com_media_BXq3eqxCMAAtHbH.jpg
    41.4 KB · Hit: 592
Ahu Türkpençe için dizinin ilk bölümlerini izleyeceğim :)

Süper enfesto. :F Bu kareden sonra diziye izleme isteğim iyice arttı. :F Şaka maka dizinin ilk bölümüne bakarım. Sararsa tam gaz devam. :D

Oha bu adamı en son Hırsız Polis dizisinde izlemiştim oyunculuğunu çok beğeniyorum ancak bana göre değil dizilere şöyle polisiye dizi de rol alsa acayip yakışır

KANAL D`nin sezon başındaki dizileri daha iddialı geliyordu ama beklentinin çok altındalar :T: 2. kuşak dizileri hiç iddialı değiller bakalım nasıl olucak :)

merak ettigim diziler:
1-vicdan - kanal D
2-yerli the killer - kanal D
3-kara para aşk - ATV
4-kurt seyd ve şura - Star
5-inadina yaşamak - kanal D

Mümkünse çok iddialı geliyor yazıları çıkmasın. Bu dizi Timuçin sayesinde ayakta durabilir diye düşünüyorum.

Yeni bir resim daha
as19.postimg.org_ix3bzhrwj_102.jpg

Ekli dosyalar

• as19.postimg.org_ix3bzhrwj_102.jpg
    as19.postimg.org_ix3bzhrwj_102.jpg
    33.4 KB · Hit: 564
Büyük aşk hikayeleri artık tutmuyor. kanal d bunu anlamayıp inadına inadına aşk dizileri çıkarıyor