27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abartma hiç şansı yok dediğin Perşembe günü totalde kimler var ki Vadi haricinde. Zengin Kız Fakir Oğlan var 5 reytingi zor alıyor. Aramızda Kalsın 4 barajına takıldı . Bir şey yok başka. AB kitleyi alır. Totalden de çalar izleyici.
Ben Total'i kast ettim. :X AB her türlü 6.5 üstü alır kitlesini korursa zaten ama benim anlamadığım kim nereden çıkardı şimdi gün değişikliğini sanki Kanal D her gün 10 reyting alıyor beğenmiyormuş gibi. :X

Paraları yok dediği kişiler Zeynep ve Yağmur. Zeynep zaten Jale sayesinde okula gelmişti. Yağmur desen zaten annesi hademe. Ee neyin kafasını yaşamış o. :D

Ben Total'i kast ettim. :X AB her türlü 6.5 üstü alır kitlesini korursa zaten ama benim anlamadığım kim nereden çıkardı şimdi gün değişikliğini sanki Kanal D her gün 10 reyting alıyor beğenmiyormuş gibi. :X
:D EveN çıkardı hep onun yüzünden. :F

Paraları yok dediği kişiler Zeynep ve Yağmur. Zeynep zaten Jale sayesinde okula gelmişti. Yağmur desen zaten annesi hademe. Ee neyin kafasını yaşamış o. :D

:D EveN çıkardı hep onun yüzünden. :F
Ben de anlamadım ki ne demek istemiş orada. :D Dizi bitmediyse sonunu izleyiyim şimdi? :)

İyi ki pompy yok şimdi o da yayın akışı yapardı konuya. :F :F

Kanal D eski formunda reytingler alabildiği tek dizisinin tekrardan gününü değiştirmeye karar verirse saçma kararlarına bir yenisini daha ekler. Tamam belki GB salı totalde şimdikinden daha çok reyting alırdı ama ne gerek var şuan gayet iyi oranlar alırken riske girmeye?

Az önce Perşembe'ye gelsin diyordun. :bağır: Haftada 2 gün mü olsun yani. :D
Evet ne olacak. :D

Kanal D eski formunda reytingler alabildiği tek dizisinin tekrardan gününü değiştirmeye karar verirse saçma kararlarına bir yenisini daha ekler. Tamam belki GB salı totalde şimdikinden daha çok reyting alırdı ama ne gerek var şuan gayet iyi oranlar alırken riske girmeye?
Yok ya zaten takılıyoruz öyle bir şey olmasın mümkünse. :D

bugun tek ablik iş güneşi beklerken diğerleri çok boş acuna bile tahamül edilemiyor

zahter mi la bu :F bu arada dizide engelli biriyle evlendireceklerdi noldu? :D
Melek ogretmeni yani annesi ama bilmiyorlar tabii yardimlari sayesinde İstanbul a kacti kucuk gelinimiz yatutarsa ama ne yazik ki sahte babasi ve devran bulup konaga geri getirdiler ve nujin ana hakkinda idam karari aldi :(

bugun tek ablik iş güneşi beklerken diğerleri çok boş acuna bile tahamül edilemiyor
Ya Acun'un yetenek dışı yetenekleri iyice sıkmaya başladı zaten. Karakterler üzerinden reyting kazanma derdinde aslında. Yoksa hep aynı şeylerle tekrardan kurtulamıyor. Ben AB grubunda yarın Güneşi Beklerken atağı bekliyorum ve zirveyi alır diyorum ne dersin ? :)

Galatasaray'ım farkını koymuş. :D Güneşi Beklerken 6 göremedi bugün. :(