bilemiyorum panpa hep de belli diziler düşmüş tatar falan nasıl bayabilir ki daha kaç bölüm olmuşTabii şunlarında etkisi vardır ama bence dizilerinin bayıklığı sebebi ile düşüş söz konusu bence.
tesadüfen fox-stv dizilerinin zarar görmemesi de ilginç ama panpaGüzel tespit panpa ama bunlara tamamen bağlamak yanlış olur.
Fox değilde panpa stv artış var panpa neler döndüğünü bilemiyecem Bu hafta Ab grubu çok ilginçtibilemiyorum panpa hep de belli diziler düşmüş tatar falan nasıl bayabilir ki daha kaç bölüm olmuş
tesadüfen fox-stv dizilerinin zarar görmemesi de ilginç ama panpa
önce eleştirilen koç grubunun değeri fır eridi sonra destek verenlerin reytingleri polat alemdar ne demişti bir kişiyi bir gün içinde bir kez görürse tesadüf iki kez görürsem raslantı 3.kez görürsem kafasına sıkarım ( sanırım böyleyydi) bu da ona benzedi 3.bir olayda maskeleri tamamen düşerFox değilde panpa stv artış var panpa neler döndüğünü bilemiyecem Bu hafta Ab grubu çok ilginçti
reytinginin kötü olması sürekli düşecekleri anlamına gelmiyor ama ayrıca forumda karaday için de düeşecek dendi o kaİntikam ve ZKFO dışında hepsinin reytingi kötüydü zaten. BİÜ'nun 2. sezon düşeceğini herkes söyledi.
pompy pompişik şekilde açmıştı ayrıca bu ilişkileri kim bilir kimin kimden çıkarı varyanlış tespit bunu @pompy de açmıştı ama emre kafa bulmuştu. ondada açıkladım kaççakta gürkan uygunda destek verdi karadayının tüm ekibi destek verdi onlara hiç bişey olmadı reyting artırdı. kurtlar desteklemedi onlarda düştü ))) geziyle alakası yok olayın beceriszi dizilerin artmasıyla alakalı
şöylede yorumlanabilir o diziler geziden çıkmadı fazla travma oldular))) her türlü gideri var. geziye destek verdi diye en başta kaçagın tutmması lazım .. ki sektörde geziye destek vermeyene iş vermiyolar onuda yaz ayrıca)) murat boz destek vermediği için gelen tepkilerden agladı ))) bu santçılar sandı akp yıkılıyor destek verek parsayı toplarız ama umdukları gibi olmadı işte )))pompy pompişik şekilde açmıştı ayrıca bu ilişkileri kim bilir kimin kimden çıkarı var
valla ay yapıma bişi olmadı nedense o ka destek veren isim vardışöylede yorumlanabilir o diziler geziden çıkmadı fazla travma oldular))) her türlü gideri var. geziye destek verdi diye en başta kaçagın tutmması lazım .. ki sektörde geziye destek vermeyene iş vermiyolar onuda yaz ayrıca)) murat boz destek vermediği için gelen tepkilerden agladı ))) bu santçılar sandı akp yıkılıyor destek verek parsayı toplarız ama umdukları gibi olmadı işte )))
kendi tezini kendin çürüttün))) nde desem boş ))valla ay yapıma bişi olmadı nedense o ka destek veren isim vardı
ben oradan pompişik bir sonuç çıakrmayı planlamıştım mesela tuba-kıvanç ay yapımla çalışacaklar ama hala dizileri hakkında net bilgiler yokkendi tezini kendin çürüttün))) nde desem boş ))
zaten konu pomişlik çıkarmamn normal ))) tuba ay yapımla açlışmayacak çıkmadın şu popişlikten ))) pompişi küçümsüyon ama çocugun kafası fazla hızlı çalışıyordu sanırım yetişemiyordun çocugun hızına bazıları dediklerimi 3 seferde anlarken o şıp diye anlıyordu mesela ))))ben oradan pompişik bir sonuç çıakrmayı planlamıştım mesela tuba-kıvanç ay yapımla çalışacaklar ama hala dizileri hakkında net bilgiler yok
ona kim yetişebilmiş ki dediklerine atacan altyazı koymuştu 10 cümleyi 1 saatte çevirmişzaten konu pomişlik çıkarmamn normal ))) tuba ay yapımla açlışmayacak çıkmadın şu popişlikten ))) pompişi küçümsüyon ama çocugun kafası fazla hızlı çalışıyordu sanırım yetişemiyordun çocugun hızına bazıları dediklerimi 3 seferde anlarken o şıp diye anlıyordu mesela ))))
Bilip bilmeden yorumlar yapılmaya halen devam ediliyor. Show TV satış işleminde TMSF değil Çukurova Grubu yaptı TMSF sadece gözcü konumunda idi o yüzden açık arttırma yapılmadı ve Çukurova ile Ciner arasında kendi fiyatta anlaştı borçlar dahilinde.AGP + reytingde şike var dediler , ama suçlu kim? belli olmadi.
neden dogan tv kanalari birden yere çakildi.
stv neden bu kadar yukseldi.
AB grubu neden artik parasi olana denir ?
neden başbakana yakin isimler birden kanal degiştirdi?
show tv apar topar açikartima olmadan neden satildi?
yillarin trtsi neden aniden tnsye geçti? TNS izliyicisinde garanti neydi?
rtukun ihalesinde 1.kanal olan kanald neden bozuldu?
neden sbt+tns birleşti ?
bunlarin cevabi zor degil , tahmin yurutmek bile insani cevaba goturuyor.
Dizi sıktı bence ondandır düşüşü.Ekli dosyayı görüntüle 22143
adamlar 17 saat önce güneşi beklerken in oyuncularını karalamaya başladılar bugün gb reytingte düştü bu da mı tesadüf @denizz19 @mrt-06 @Forumdash @Yakamoz-Asi @Bully @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 22143
adamlar 17 saat önce güneşi beklerken in oyuncularını karalamaya başladılar bugün gb reytingte düştü bu da mı tesadüf @denizz19 @mrt-06 @Forumdash @Yakamoz-Asi @Bully @sokak sanati
Allah aşkına dizi sıktı diyorsun da Acun'un yetenekleri sıkmadı mı ?Bilip bilmeden yorumlar yapılmaya halen devam ediliyor. Show TV satış işleminde TMSF değil Çukurova Grubu yaptı TMSF sadece gözcü konumunda idi o yüzden açık arttırma yapılmadı ve Çukurova ile Ciner arasında kendi fiyatta anlaştı borçlar dahilinde.
Dizi sıktı bence ondandır düşüşü.