Kurtlar Vadisi Pusu 201. Bölüm Yorumları

yle bir saçmalık yaparlarsa hiç umursamam vallahi. İnşallah öyle bir 'saçmalık' yaparlar. Görmezden gelmeye razıyım. Emin çol çoğu kişi de razı olur :D
akifi kabullenecek herkes zamanla ben zaten seviyodum çok beğeniyorum oyunculuğunu da liderliğini de :d

Bölüm süperdi ya hele son sahnedeki Polatın ağlaması felan ve elif dedim türküsü çalması bölümü süper yaptı.Baştaki çatışma sahneleri güzeldi.Polatın operasyonu da güzeldi.

bu margaret niye elifi bu kadar seviyooooooooooo..bilenler butonları bi çökertsin bakammmmm....bayram değil seyran değil bu margaret elifi neden öptü...(b)(b)(b)(b)(b):bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

kızı olarak görüyo aga nedne olacak :D yalnız o sahnede oyunculuk dersi verdi müthişti margaret
iyi ders veriyo emme dikkat etsin giydiklerine birazzzzz..her bölüm mini etek giymeye devam ederse ona da abazanın biri bi ders verebiirrrrrr..yani şeytan bi doldurdumu...burası türkiye diyoruzzzzzzzzzzzz...:A:J:J:J:A:A

Fatma'nın oyunculuğunu çok itici buluyordum, 200. bölümde çatışma sahnelerinde gözünü filan kırpması yapmacıklığın sınırlarını zorluyordu.

Ölmesine sevindim.
Aynura'dan iyiydi. En azından silah tutmayı biliyordu :( Aynura gibi silahı gözünden 1 metre aşağıda tutmuyordu :(

Kardes Fatma ve Haydar'i oynayan oyuncular acik bir sekilde Gezi olaylarina destek verdiler ve bu yüzden diziden cikarildilar. Ben sahsen Gezi olaylarina karsi olsamda bu sebepten dolayi insanlarin isine son verilmesinede karsiyim
Haydar'ı bilmiyorum, Fatma da Gezi'ye destek verse bile çok pasifti. Asıl Aynura ve Talha büyük destek verdi. Erkan da öyle. Ama onlar hala canlı. :)

Aynura'dan iyiydi. En azından silah tutmayı biliyordu :( Aynura gibi silahı gözünden 1 metre aşağıda tutmuyordu :(

Haydar'ı bilmiyorum, Fatma da Gezi'ye destek verse bile çok pasifti. Asıl Aynura ve Talha büyük destek verdi. Erkan da öyle. Ama onlar hala canlı. :)
Aynura güzelliğinden kurtarıyor. :D

tzf10.gif
tzf10.gif

Gif görünmüyo herhalde :(

tzf10.gif

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp