akifi kabullenecek herkes zamanla ben zaten seviyodum çok beğeniyorum oyunculuğunu da liderliğini deyle bir saçmalık yaparlarsa hiç umursamam vallahi. İnşallah öyle bir 'saçmalık' yaparlar. Görmezden gelmeye razıyım. Emin çol çoğu kişi de razı olur![]()
akifi kabullenecek herkes zamanla ben zaten seviyodum çok beğeniyorum oyunculuğunu da liderliğini deyle bir saçmalık yaparlarsa hiç umursamam vallahi. İnşallah öyle bir 'saçmalık' yaparlar. Görmezden gelmeye razıyım. Emin çol çoğu kişi de razı olur![]()
Medcezir'de oynuyor.agalar bu pusatın kızkardeşi nerlerde yaaaaaa..kocaya falanmı kaçtı buuuu...bacaklarını kırcam bi yakalarsam....![]()
aga bu mükemmel bölümle ilgili yorum yapmadın hiç insan bi yorum yazar yaMedcezir'de oynuyor.![]()
Tam izlemedim bölümü henüz, parça parça baktım. Yarın baştan başlayıp izlicem.aga bu mükemmel bölümle ilgili yorum yapmadın hiç insan bi yorum yazar yafatmanın ölmesine sevindim yazdın bi o da yasine göndermeydi anladım
![]()
hee ts maçı vardı 8 de başladı galiba 10 dan sonra izlemişsindirTam izlemedim bölümü henüz, parça parça baktım. Yarın baştan başlayıp izlicem.![]()
kızı olarak görüyo aga nedne olacakbu margaret niye elifi bu kadar seviyooooooooooo..bilenler butonları bi çökertsin bakammmmm....bayram değil seyran değil bu margaret elifi neden öptü...![]()
iyi ders veriyo emme dikkat etsin giydiklerine birazzzzz..her bölüm mini etek giymeye devam ederse ona da abazanın biri bi ders verebiirrrrrr..yani şeytan bi doldurdumu...burası türkiye diyoruzzzzzzzzzzzz...kızı olarak görüyo aga nedne olacakyalnız o sahnede oyunculuk dersi verdi müthişti margaret
amerikan değil mi aga normaldiriyi ders veriyo emme dikkat etsin giydiklerine birazzzzz..her bölüm mini etek giymeye devam ederse ona da abazanın biri bi ders verebiirrrrrr..yani şeytan bi doldurdumu...burası türkiye diyoruzzzzzzzzzzzz...![]()
şaka maka bu tapınakçıların hepsi bu margaret gibi olsa memlekette gizli sır kalmazdı...yani böyle bi ajan beni sorgulasa tüm bildiklerimi itiraf ederdim bennnn...amerikan değil mi aga normaldir![]()
Aynura'dan iyiydi. En azından silah tutmayı biliyorduFatma'nın oyunculuğunu çok itici buluyordum, 200. bölümde çatışma sahnelerinde gözünü filan kırpması yapmacıklığın sınırlarını zorluyordu.
Ölmesine sevindim.
Haydar'ı bilmiyorum, Fatma da Gezi'ye destek verse bile çok pasifti. Asıl Aynura ve Talha büyük destek verdi. Erkan da öyle. Ama onlar hala canlı.Kardes Fatma ve Haydar'i oynayan oyuncular acik bir sekilde Gezi olaylarina destek verdiler ve bu yüzden diziden cikarildilar. Ben sahsen Gezi olaylarina karsi olsamda bu sebepten dolayi insanlarin isine son verilmesinede karsiyim
Aynura güzelliğinden kurtarıyor.Aynura'dan iyiydi. En azından silah tutmayı biliyorduAynura gibi silahı gözünden 1 metre aşağıda tutmuyordu
Haydar'ı bilmiyorum, Fatma da Gezi'ye destek verse bile çok pasifti. Asıl Aynura ve Talha büyük destek verdi. Erkan da öyle. Ama onlar hala canlı.![]()
Fatma da iyiydi benceAynura güzelliğinden kurtarıyor.![]()
![]()
![]()
Gif görünmüyo herhalde
![]()
Sağolasın teşekkür ederimgörünüyor giflerin çok güzel olmuş emeğine sağlık
Sağolasın teşekkür ederimAslında daha uzunu vardı ama o sitede kabul görmedi bende sahneyi atlattım biraz
![]()