Kanal D'nin 'Kusuruz Plan' Dizisinden Yeni Bilgiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu dizinin yalan haber olduğunu düşünüyordum ama doğru olabilir çünkü muhteşem yüzyılda fatma sultan ayrıldı diziden istanbuldan kocası ile ayrılacagını söylemişti geçen bölümde.
hazırlık falan yapacak galiba bu diziye.

Meltem Cumbul ayrıldı mı gerçekten Muhteşem Yüzyıl'dan?

Hürrem Sultan Fatma Sultanın kocasını saraya getirtti.Kocasıyla arasındaki meselenin başka bir erkek olduğunu Süleymana anlatacağını söyledi hürrem.O arada anlaşma yaptılar Fatma Sultan ile kocası saraydan ayrılacaklar ve hürrem Süleymana hiç bir şey anlatmayacak diye .Yani öyle yeni bölüm fragmanındada hürrem fatma sultandan kurtuldum sırada cariye var diyordu.Büyük ihtimalle ayrıldı.

Böyle bir dizi olacağını düşünmüyorum.Okan Yalabık Tims ile çalışacak Nejat İşler uzun bir süre dizi yapmaz Meltem Cumbul zaten Muhteşem Yüzyıl'da baştan sona uydurma bir haber gibi

Hürrem Sultan Fatma Sultanın kocasını saraya getirtti.Kocasıyla arasındaki meselenin başka bir erkek olduğunu Süleymana anlatacağını söyledi hürrem.O arada anlaşma yaptılar Fatma Sultan ile kocası saraydan ayrılacaklar ve hürrem Süleymana hiç bir şey anlatmayacak diye .Yani öyle yeni bölüm fragmanındada hürrem fatma sultandan kurtuldum sırada cariye var diyordu.Büyük ihtimalle ayrıldı.

Panpa daha Kocası veziriazam olacak.Ayrılamaz.(b) @xemrexxx

Cansel Elçin ve Meltem Cumbul'un pekte reyting getiren isimler değiller.Bakalım,izleyip göreceğiz.

Arka Sokaklardan sonra efsanevi yada bol reytingli bir polisiye çıkacağını sanmıyorum.
@xBUGRAx çok haklısın .

Meltem Cumbul, Okan Yalabık,
Bu iki ismin dizileri hali hazırda ellerinin altında değil mi? Sinema Vizyon ne??? :X Kanal D ne oldu sana??? Ay Yapım varken Sinema Vizyon neydü belürsüz yapım şirketi neee???? :bağır: Dizinin adı da sanki "uçaklı" filmlerden birinin adı gibi. Hani uçağin içinde geçer korku gerilim aksiyon olaylari:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy