Fermuarınızı Açık Gördüğünüzde O An Ne Yaparsınız ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Şimdi diyeceksiniz ki bu Deniz neler düşünüyor böyle ama içimde kötülük yok valla bak. :F Kalabalık ortamdasınız ve fermuarınızı açık görüyorsunuz ne yaparsınız o an ?

:)Eğer açık olduğunu görmemişlerse çaktırmadan kapatırım.Eğer görmüşlerse o zaman vay halime(ama hiç başıma gelmedi öyle birşey inşallahta gelmez.

açık olduğunu görürlerse Allah'ım yer yarılsada içerisine girsem derim
yüzüm kızarır rezil olurum

La aklıma bir şey geldi. Fermuarın açık,kız gördü.Fermuarın açık dedi. sen ne dersin? Ben evlenmeden olmaz derim.İşte bazen böyle zekiliklerim vardır.İlk beynimin odalarına sokar,bayram temizliği yapan annenin evdekileri kovalaması gibi kovalarım.

Genelde hemen farkederdim ama dersanede bi baktım kız bana bakıp gülüyor noluyor lan dedim bi baktım fermuar açık baya utanmıştım. :(

Kalabalik ortamda kapatamayacagima göre en yakin zamanda tuvalete gider, kapatirim :D yoksa orani ne elliyorsun ulu orta yerde dimi :F

Genelde hemen farkederdim ama dersanede bi baktım kız bana bakıp gülüyor noluyor lan dedim bi baktım fermuar açık baya utanmıştım. :(
Niye utanıyon la? "Evlenince görceğin şeye ne gülüyon?" deyip laf koysaydın.Ama çok pis ergense dememen daha makbul,niye dersen gider hocaya yetiştirir falan.:D

hiçbirşey olmamış gibi davranırıp kapatırım gülen olursa da açıkta bişey mi gördünüz der geçerim

bana genelde sabah derse giderkene oluyor :F sağ elle defteri malum yere tutup sol elle fermuarı çekiyorum 2 saniyelik iş :F