Dizilere ve Oyunculara Skandal Fişleme

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,934
Puanı
1,061
Twitter'da son haftalarda birkaç büyük bir hedef gösterme kampanyası yürütülüyor.
Çok daha küçük nedenlerle kapatılan twitter hesaplarını düşünürsek bu tarz tweetler atan bir hesabın açık kalması düşündürücü gerçekten.

BXgPygPCIAAXdDb.png

Gezi Parkı olaylarına destek veren isimler bir afişe ediliyor üzerinden aylar geçen tweetler tekrar gündem oluyor.
''Gaz kapsüllerini toplayın'' diye tweet atan oyuncuyu kışkırtıcı bulan twitter hesabı ve takipçileri ile durumu farkedip hesabı spamlayanlar arsında gizldien gizliye bir tweet savaşı yaşanıyor.

Durumu farkedip de önlem alabilen ünlü isim çok az Ayşegül Aldinç onlardan birisi.Ancak kendini koruyup sayfayı engellemesi de onu hedef olmaktan kurtaramıyor.
efesgf.png

Yağmur gibi yağan spamlara rağmen bu hesap nasıl mı açık?
Cevabı çok basit sırtlarını dayadıkları yer güçlü.

safasdf.png

İşte son haftalarda bu 28 Şubat mantığıyla yapılan bu fişlembirkaçı:eye maruz kalan kişiler ve dizilerden birkaçı (ne tesadüf ki hepsi reytinglerde düşüyor,tabi buna da tesadüf denirse)

BÖYLE BİTMESİN
dsfrdsgf.png

İNTİKAM
eftewfrew.png

BENİM İÇİN ÜZÜLME
feeewfw.png

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN
fdgdfhg.png

YALAN DÜNYA
gfffd.png

TATAR RAMAZAN

fdbgfdgf.png

71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png

@mrt-06 @yatutarsa @Yakamoz-Asi @denizz19 @*Dream* @Almila @BesaleT @sürgünüm @007At @sokak sanati @ABAY_06 @XanTier @berenist @berkann @Prncss.. @Forumdash @yakup09 @Harunnn60 @dizi kolik @xBUGRAx @RüzgarGülü @primavera @china_shangai @rengarenk @ozgur2113 @hayret bi şey@OzaN

Ekli dosyalar

• BXgPygPCIAAXdDb.png
    BXgPygPCIAAXdDb.png
    296.5 KB · Hit: 422
  • safasdf.png
    safasdf.png
    72.7 KB · Hit: 403
  • dsfrdsgf.png
    dsfrdsgf.png
    131.4 KB · Hit: 351
  • eftewfrew.png
    eftewfrew.png
    115.8 KB · Hit: 380
  • feeewfw.png
    feeewfw.png
    132.2 KB · Hit: 628
  • fdgdfhg.png
    fdgdfhg.png
    111.8 KB · Hit: 402
  • gfffd.png
    gfffd.png
    125.7 KB · Hit: 573
  • fdbgfdgf.png
    fdbgfdgf.png
    129.9 KB · Hit: 389
  • efesgf.png
    efesgf.png
    140.8 KB · Hit: 559
  • 71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png
    71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png
    5 KB · Hit: 286
Son düzenleme:
Şok açıklamayı sona saklamışsın.:D

Bence düşme nedenlerini geziye bağlamak yanlış.Eğer öyle olsaydı kaçak Tutmazdı.Yüzyıl Karadayı şuan reytinglerde üst sıralarda yer almazdı.:)

Şok açıklamayı sona saklamışsın.:D

Bence düşme nedenlerini geziye bağlamak yanlış.Eğer öyle olsaydı kaçak Tutmazdı.Yüzyıl Karadayı şuan reytinglerde üst sıralarda yer almazdı.:)
Kaçağın memati etkisi var. Adam axe etkisi mübarek :D Yüzyılın oyuncu kadrosu vs çok iyi,hayranı çok. Karadayı senaryo iyi,kenan bergüzal hayranı çok.

Ana mesaj intikam'dı bence.(b)
aslında pompişik bi teorim var: karadayı ve my nin düşmeme nedeni acun bence adam araya girmiştir star bnm kanalım senede 70 milyon veriyorlar reytingler düşerse parasız kalrım demiştir karadayı için de o da bnm rakibim o olamzsa değerim anlaşılmaz demiştir :F

Kaçağın memati etkisi var. Adam axe etkisi mübarek :D Yüzyılın oyuncu kadrosu vs çok iyi,hayranı çok. Karadayı senaryo iyi,kenan bergüzal hayranı çok.

beren ne etkisi peki.Snickers:FYüzyıl'ın oyuncu kadrosuna 1 basar Beren.:D

aslında pompişik bi teorim var: karadayı ve my nin düşmeme nedeni acun bence adam araya girmiştir star bnm kanalım senede 70 milyon veriyorlar reytingler düşerse parasız kalrım demiştir karadayı için de o da bnm rakibim o olamzsa değerim anlaşılmaz demiştir :F

Olmamış teorin.:FTimur Acuna kaldıysa peh nerelere düştün be.:D

Bu teoride harbi @pompy 'lik var :X

konu pompişik olacak demiştim ama konuya kendi teorilerimi ekleyip bozmayayım dedim :F

Genel olarak bende senin gibi düsünüyorum. Özellikle secilmis dizilerin reytinglerde düsmesi ve özellikle hükümete yakin kanallarin son zamanlarda artis göstermesi bunun kanitidir.

Çaktırmadan yapmışlar zaten.:F
x li emre çakar her türlü kaçış yok :F

Genel olarak bende senin gibi düsünüyorum. Özellikle secilmis dizilerin reytinglerde düsmesi ve özellikle hükümete yakin kanallarin son zamanlarda artis göstermesi bunun kanitidir.
stardan hiç dizi-program yok hayret ettim o kısma my-ben de özledim gibi diziler hep destek verdi kadroları neden acaba hedef alınmamışlar (b) buradan da komplo teorisi çıkar baya

stardan hiç dizi-program yok hayret ettim o kısma my-ben de özledim gibi diziler hep destek verdi kadroları neden acaba hedef alınmamışlar (b) buradan da komplo teorisi çıkar baya

Pompy banlanmasaydı geç kalmış olacaktın.:F

Star'in arkasinda kimler var diye bakmak gerek, yoksa Acun'un arkasina mi baksak :F