Black Sails

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
aoi39-tinypic-com_2zss8eo-jpg.5513

Starz ekranlarinda Ocak ayından itibaren gelmesi planan yepyeni korsan dizisi Black Sail' sin daha önceden mini fragmanlari yayınlanmişti.

Jon Steinberg ve Robert Levine tarafilan yaratılan hikayesiyle oldukça ilgi çeken dizinin, dün akşam New York Comic Con panelinde ilk resmi fragmanı yayınlandı.

Black Sails İlk Fragman

Son düzenleme:
Kötü değil ama çok iyi de değil. İzle sen yine de birlikte yorumlayacak kişi lazım. :D Tek @yatutarsa var galiba. :D
vikings'in ilk dört bölümünü izledim ama eksik bir şeyler var gibiydi, devam edemedim. haa bir de spartacusu bitirip hemen sonrasında vikings'e başladığımdan sarmamış olabilir. :)

Bana spartacus'un yanından geçebilecek bir dizi önerebilir misin peki? :D (GOT izledim, Arrow izledim.)
Biraz zor Spartacus'e eşdeğer dizi önermek. Prison Break izlemediysen izleyebilirsin. Rome, Spartacus'ten bile iyi deniliyor ama ben izlemedim henüz. Belki sen de hemen izlersen karşılaştıracağın için pek sevemezsin üzerinden zaman geçmesi iyi olabilir. :)

Biraz zor Spartacus'e eşdeğer dizi önermek. Prison Break izlemediysen izleyebilirsin. Rome, Spartacus'ten bile iyi deniliyor ama ben izlemedim henüz. Belki sen de hemen izlersen karşılaştıracağın için pek sevemezsin üzerinden zaman geçmesi iyi olabilir. :)
Prison Break'e spartacus'tan önce başladım sonra 2.sezon ortalarına kadar geldim ama o büyü bozuldu gibiydi. şimdi tekrar devam ediyorum, güzel gidiyor fakat spartacus'te aldığım hazzı ne yazık ki alamıyorum. dediğin doğru biraz zaman geçmesi gerek. şimdilik arrow bana spartacus'e yakın bir heyecan veriyor ama haftada bir bölüm yetmiyor. bir de dracula da güzel gibi. biraz zaman geçince Rome'a bakabilirim :)

Prison Break'e spartacus'tan önce başladım sonra 2.sezon ortalarına kadar geldim ama o büyü bozuldu gibiydi. şimdi tekrar devam ediyorum, güzel gidiyor fakat spartacus'te aldığım hazzı ne yazık ki alamıyorum. dediğin doğru biraz zaman geçmesi gerek. şimdilik arrow bana spartacus'e yakın bir heyecan veriyor ama haftada bir bölüm yetmiyor. bir de dracula da güzel gibi. biraz zaman geçince Rome'a bakabilirim :)
Arrow'u nasıl o kadar sevdin bilmiyorum ben de izlemiştim ama 5 bölüm falan sabredebilmiştim. :):)

Belki Dexter'dan sonra izlediğim için ilgimi çekmemiştir. Dexter da izleyebilirsin. :)

Arrow'u nasıl o kadar sevdin bilmiyorum ben de izlemiştim ama 5 bölüm falan sabredebilmiştim. :):)

Belki Dexter'dan sonra izlediğim için ilgimi çekmemiştir. Dexter da izleyebilirsin. :)
Arrow'u 2 bölüm izleyip bıraktım. Sonra devam edeyim dedim. Dizi açıldı sonraki bölümlerde.Özellikle sezon finali baya iyiydi. Bir spartacus değil ama iyi gidiyor. Dexter'i izlemediğimden olabilir. Bu arada arrow kıvamında bir dizi daa duydum person of interest, pek bilgim yok ama iyi insanları ölümden kurtarmaya dayalı sanırım. Belki onu seversin.

Arrow'u 2 bölüm izleyip bıraktım. Sonra devam edeyim dedim. Dizi açıldı sonraki bölümlerde.Özellikle sezon finali baya iyiydi. Bir spartacus değil ama iyi gidiyor. Dexter'i izlemediğimden olabilir. Bu arada arrow kıvamında bir dizi daa duydum person of interest, pek bilgim yok ama iyi insanları ölümden kurtarmaya dayalı sanırım. Belki onu seversin.
Person of Interest 18 bölüm izledim galiba, daha çok sevdim ama olaylar tekrarlandığı için bir süre sonra bırakıyorum o tip dizileri. Bölüm bazında senaryolar gerçekten iyi ama her bölüm işte bir olay oluyor buluyorlar falan tekrar ediyor. :) Spartacus, Game of Thrones gibi ertesi bölümü merak ettiren dizileri seviyorum. :)