23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D Ay Yapım'la çalışmamasının bedelini ödemeye devam ediyor. Ece ve Melek Kanal D'nin dilinden anlıyordu.. Gelelim konuya.

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da ilk 2'yi kapatmasına rağmen ab'de sert bir düşüş yaşamış. Bakalım haftaya yükselebilecek mi?

A.Ş.K ab'de 4 reyting civarında kalarak hayal kırıklığı yaratmış. Kanal D ab'de 5-6 reyting altına tahammül etmez. Dizinin düşüşü sürerse durum kötü.

Merhamet boşlukta kötü gitmiş. Hiç değilse Pazartesi'ye alınsa. 4 reyting hiç yoktan iyidir Fatih'i gördükten sonra.

Doksanlar müthiş bir yükseliş yakalamış. Ne acı ki dizinin gününün değişmesi yükseldiği zamana denk geldi. Pazar zor gün. Yarı yarıya düşer oranları.

Hıyanet Sarnalı totalde ortalama başlamış ab'de dip yapmış. Tipik Samanyolu dizisi. Bence dizi düşüş yaşayıp yayından kalkar kısa zamanda.

Pis Yedili gayet iyi gitmiş iki grupta da.

Son düzenleme:
Doksanlar 6 reytingi görmüş. Dizinin gününün değişmesi hata olabilir. Bence iyi reklamla bu oranlarını yükseltebilir. Muhteşem düşüşte. Aşk'ın görüp görebileceği reytingler ortada. Bence Doksanlar daha da şahlanabilir.

Merhamet yüzünden A.Ş.K.'ın reytingleri düşük çıkıyor :(

benim bu tns'ye güvenim gitikçe azalıyor garip garip sonuçlar geliyor. Allah sonunu hayretsin ama muhteşem yavaş yavaş eriyor. doksanlar pazara alıncağı duyulunca birden arttı nedense ???? doksanların pazara alınması acaba istenmiyor mu acaba birilerince

Merhamet yüzünden A.Ş.K.'ın reytingleri düşük çıkıyor :(
furkan daha önce daha erken bitiyordu ve daha fazla reyting alıyordu. g. dünkü bölümün izlenilmesi gereken bişeyi yoktu düşük alması normal

benim bu tns'ye güvenim gitikçe azalıyor garip garip sonuçlar geliyor. Allah sonunu hayretsin ama muhteşem yavaş yavaş eriyor. doksanlar pazara alıncağı duyulunca birden arttı nedense ???? doksanların pazara alınması acaba istenmiyor mu acaba birilerince

furkan daha önce daha erken bitiyordu ve daha fazla reyting alıyordu. g. dünkü bölümün izlenilmesi gereken bişeyi yoktu düşük alması normal

Niye yoktu beyazsoy

STAR - Muhteşem yüzyıl her 2 grup`da düşmüş :T:
KANAL D - A.Ş.K çok düşük gidiyor özerlikle totali çok kötü durumda :T: Merhamet geçen sezona hala çok düşük :(
FOX - çarşamba çok düşük bence :(
TRT 1 - Eski hikaye totalde biraz artmış ama Avrupa avrupa çok düşük hala :T:
Atv - Doksanlar müthiş bir artış yaşamış :) merak ediyorum ne olduki bir anda bu kadar artdı (b)
SHOW TV - Pis yedili totalde iyi gitmiş :)
SAMANYOLU TV - Yeni dizisi iyi gitmış totalde :)

Niye yoktu beyazsoy
dünkü bölümde hiç bişey olmadı. azra ile kerem istanbulu terk edip bunu beceremediler yani hayatlarında hiç bir şey değişmedi üstelik istanbulu terkedip bunu becerimiyecekleri belliydi . şembenim zaten terkeme gerekçesi saçmalık ötesi. kim ölüme gitmek isterki neden tedaviye karşılık vermez tam türk filmi klışesi hasta kurtuluşunun olmadıgnı ögrenirse en fazla intihar eder ama ufak bir kurtuluş umudu varsa tedaviye dört elle sarılır

Son düzenleme:

napacan hürrem gitti çakması geldi yeni hürrem göbek yapmış baya herhalde reytingi yiyerrek besleniyor ::)

Doksanlar'da birsey mi vardi bu kadar yükselmis? Izleyen var mi aranizda? Dügün falan olsa hadi neyse diyecegim ama dile kolay AB'de 6 reyting almis :D
defineyi bulmuşlardır ya da düğün vardır zaten diziyi ikisi götürüyor :X

napacan hürrem gitti çakması geldi yeni hürrem göbek yapmış baya herhalde reytingi yiyerrek besleniyor ::)

defineyi bulmuşlardır ya da düğün vardır zaten diziyi ikisi götürüyor :X
hürem tek başına yemiyor yılmaz şahindele birlikte göbek yapıyor. bak dün muhteşemi geçecek diziyi görebilecekmiyiz demiştin gözün ayndın muradını ermeye yaklaştın )))) stv dizisi totalde doksalar ab'de her an geeçbilir demiş olayım)))) bu tns'ni stvsi agb'nin kanal d si gibi maşallah ne koysa tutturuyor ))))

hürem tek başına yemiyor yılmaz şahindele birlikte göbek yapıyor. bak dün muhteşemi geçecek diziyi görebilecekmiyiz demiştin gözün ayndın muradını ermeye yaklaştın )))) stv dizisi her an geeçbilir demiş olayım bu tns'ni stvsi agb'nin kanal d si gibi maşallah ne koysa tutturuyor ))))
agb deki kanal d ile tns deki stv bir mi :) dur bakalım en az 20 bölüm olsun bir küçük gelin-hıyanet sarmalı faln :))

yılmaz şahin zaten göbeği metin akpınarınkini geçti yiye yiye doymadı :( my yi geçebilecek dizi beklemeiyorum hala ama bu senekiler içinde (doksanlar,aşk,merhamet,py,hıyanet sarmalı) en ciddi rakibi bugünün saraylısı olacak dizi ilk bölümler totalde zorlar aynı merhamet in geçen sene ab de zorladığı gibi :)

Evet arkadaslar bugün tarihi bir gün! Bugün Emre Panpa mizin en büyük celiskiye düstügü gündür! Bugüne iyi not edin :D vadi gecen sezon FB nin ceyrek final, yari final maclari ile cakisinca bizde Reyting düsüsünü buna baglayinca kendileri anca mazeret uydurmayin diyorlardi! Evet bu saygi deger yüce forumdaslarimiz bugün MY nin GS macindan dolayi düstügünü iddaa ediyorlar hatta GS macinin sifreli kanalda yayinlanmasina ragmen! Bu tespitinden dolayi Panpami tebrik ederi, basarilarinin devamini dilerim :)

:F:F

agb deki kanal d ile tns deki stv bir mi :) dur bakalım en az 20 bölüm olsun bir küçük gelin-hıyanet sarmalı faln :))

yılmaz şahin zaten göbeği metin akpınarınkini geçti yiye yiye doymadı :( my yi geçebilecek dizi beklemeiyorum hala ama bu senekiler içinde (doksanlar,aşk,merhamet,py,hıyanet sarmalı) en ciddi rakibi bugünün saraylısı olacak dizi ilk bölümler totalde zorlar aynı merhamet in geçen sene ab de zorladığı gibi :)
tns de erken konuşmamak lazım bügün saraylısının doksanların son reytingini geçebileceğini pek sanmıyorum. bence totalden çok ab de şansı var bugünün saraylısının mabul muhteşemin totali çok kuvetli bir dizi ona yaklaşan olamıyor ))))

tns de erken konuşmamak lazım bügün saraylısının doksanların son reytingini geçebileceğini pek sanmıyorum. bence totalden çok ab de şansı var bugünün saraylısı mabul muhteşemin totali çok kuvetli yaklaşan olamıyor ))))
kanal d nin suçu işte my ab de güçlüyken karşısına ab yapımı koyarsan ab de iyi sonuç alırsın anca :) bugünün saraylısında oyuncular ab lik senaryo total hangi grupta iyi gideceği net değil

kanal d nin suçu işte my ab de güçlüyken karşısına ab yapımı koyarsan ab de iyi sonuç alırsın anca :) bugünün saraylısında oyuncular ab lik senaryo total hangi grupta iyi gideceği net değil
roman uyarlamaları ab de iyi gider tns ni abcileri romanlardan başını kaldırmıyor )))

STAR - Muhteşem yüzyıl her 2 grup`da düşmüş :T:
KANAL D - A.Ş.K çok düşük gidiyor özerlikle totali çok kötü durumda :T: Merhamet geçen sezona hala çok düşük :(
FOX - çarşamba çok düşük bence :(
TRT 1 - Eski hikaye totalde biraz artmış ama Avrupa avrupa çok düşük hala :T:
Atv - Doksanlar müthiş bir artış yaşamış :) merak ediyorum ne olduki bir anda bu kadar artdı (b)
SHOW TV - Pis yedili totalde iyi gitmiş :)
SAMANYOLU TV - Yeni dizisi iyi gitmış totalde :)

yazi stilini deistir aga haluk yazıyor zannediyorum :D

dünkü bölümde hiç bişey olmadı. azra ile kerem istanbulu terk edip bunu beceremediler yani hayatlarında hiç bir şey değişmedi üstelik istanbulu terkedip bunu becerimiyecekleri belliydi . şembenim zaten terkeme gerekçesi saçmalık ötesi. kim ölüme gitmek isterki neden tedaviye karşılık vermez tam türk filmi klışesi hasta kurtuluşunun olmadıgnı ögrenirse en fazla intihar eder ama ufak bir kurtuluş umudu varsa tedaviye dört elle sarılır

Sence ne yapmalılar beyazsoy, yani daha fazla heyecan olması için? Kayıp'ın senaristi geliyor zaten :))