Muhteşem Yüzyıl'ın Son Transferi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,446
Puanı
1,060
Bu sene yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Muhteşem Yüzyıl'a yeni bir isim katıldı.

17 yaşındaki Maral Büyüksaraç diziye katıldı,şimdilik 3 bölüm yer alacak.
Meral Okay tarafından keşfedilen Maral'ı, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ikna etmiş.

Maral Büyüksaraç, aşk hayatındaki hızı ile tanınıyor.Önce Çağatay Ulusoydaha sonra Nurettin Hasman ile anlan genç oyuncu en son Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte görüntülendi.

aspothaber-com_uploads_news_ba74a2483d-jpg.21881

@mrt-06 @Forumdash @Yakamoz-Asi @china_shangai @Almila @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @denizz19

Ekli dosyalar

• awww.kralinblogu.com_wp_content_uploads_2012_11_maral_buyuksarac_yalan_dunya.jpg
    awww.kralinblogu.com_wp_content_uploads_2012_11_maral_buyuksarac_yalan_dunya.jpg
    58 KB · Hit: 571
Son düzenleme:
@xemrexxx Bu resimi kullanman sanırım daha iyi olacak kurallar gereği :)

aspothaber.com_uploads_news_ba74a2483d.jpg

Transfere gelirse, çok kötü bir transfer. Oyunculuk sıfır zaten. Kendisi ise çok kötü..

Ekli dosyalar

• aspothaber.com_uploads_news_ba74a2483d.jpg
    aspothaber.com_uploads_news_ba74a2483d.jpg
    22.5 KB · Hit: 818
Kim ki bu ya? (b) My yakında beni de transfer edecek. :A

insan (b)

Hayirlisi olsun, tanimiyorum gerci :D
kenan ın sevgilisiymiş çok şaşırdım kenan 40 kız 17 yaşında sülümanı geçmiş adam :F

Aman işte Hilmi Cem mi Murat mı işte Survivorcu olan. :T: :X

Daha sana var @xemrexxx 'i Harem ağası olarak alacaklar diziye. :F
hiç o riske girmem hürremden daha hızlı rakiplerinden kurtulan varsa o da sümbül ağadır :A

Meral okay için almışlar gibi.Tip yok neden ısrar etmişler anlamadım bende.(b)
sanırsam bu da melike ipek yalova gibi torpilli :)

Tüh tüüüüh ne hallere düstü koskoca MY buda kim ya :D
zaten 3 bölüm yer alacakmış büyük ihtiaml hürremin ya da nurbanunun bir zehirleme operasyonu ile yok olur gider :F

insan (b)

kenan ın sevgilisiymiş çok şaşırdım kenan 40 kız 17 yaşında sülümanı geçmiş adam :F

hiç o riske girmem hürremden daha hızlı rakiplerinden kurtulan varsa o da sümbül ağadır :A

sanırsam bu da melike ipek yalova gibi torpilli :)

zaten 3 bölüm yer alacakmış büyük ihtiaml hürremin ya da nurbanunun bir zehirleme operasyonu ile yok olur gider :F

Nasıl torpil orası meçhul ama kız Çağatay'ı ayartmış.😱