FF kvp

Gerek nickiyle gerek vadiciliyle akillarda kalan bir isim. Gercek ismini bilmiyorum. Bir ara Vadi yorum konusunda @takas "sende takilmissin 177.bölüme" diyordu :)

Sabahlari erken kalkiyor sanirim ben gibi erkenden forumlarda :)

Burak Fanatik vadici bi arkadaşımız sevdiğim bi kardeşim aynı zamanda. :)

Forumda en sevdiğim saydığım arkadaşlarımdan. Vadici bir agamızdır. Ayrıca Galatasaraylı olması da müthiş tabii. Sık sık takımın durumunu tartışırız kendisiyle. :D

Son zamanlarda müthiş değişti, çok daha iyi oldu :D

Aynen son zamanlarda çok değişti zaten sevdiğim bir arkadaşımdı bu aralar daha da değeri arttı umarım hep böyle devam eder. :) :)

kardeşimin olarak görürüm forumda bazı konularda beni çok sinir ediyo gaza gelmemesini dilerim :D çok iyi hatırlarım foruma daha yeni gelmişti recep kardeşimiz bi video yapmıştı vadiciler özel diye orda kvp yoktu forumu bırakıyodu izin vermemiştim iyi ki konuşmuşum ve aramıza katılmış agam :d xantierin dediği gibi mesajlarında düzelme var

kardeşimin olarak görürüm forumda bazı konularda beni çok sinir ediyo gaza gelmemesini dilerim :D çok iyi hatırlarım foruma daha yeni gelmişti recep kardeşimiz bi video yapmıştı vadiciler özel diye orda kvp yoktu forumu bırakıyodu izin vermemiştim iyi ki konuşmuşum ve aramıza katılmış agam :d xantierin dediği gibi mesajlarında düzelme var
Daha dün gibi hatırlıyorum :D