insan ablasına saygılı olur ulenAblam hariç la olum bi sus. Ablama biraz daha ağır
insan ablasına saygılı olur ulen
keşke ablam yada abim olsaydı be çok isterdim çokSenin de böyle ablan olsun...
Çok azarlıyor ve sürekli laf sokuyor. En küçük şeyde bile. Zamanla insanı delirtiyo bu.keşke ablam yada abim olsaydı be çok isterdim çok
niye neyi var ablanın
tek çocuk olmayı sevmezdim önceden ve hep kardeşim olsun isterdim ve olduda şimdi 8 yaşında ama tek çocuk olmanın kıymetini artık çok daha fazla biliyorum ahh ahhÇok azarlıyor ve sürekli laf sokuyor. En küçük şeyde bile. Zamanla insanı delirtiyo bu.
sende kim bilir ne yapıyosundur saygılı ol aga sonuçta büyüğünÇok azarlıyor ve sürekli laf sokuyor. En küçük şeyde bile. Zamanla insanı delirtiyo bu.
aga ne derdi ya ben abim yada ablamın olmasını çok isterdim ama en büyük çocuk benim kardeşlerim vartek çocuk olmayı sevmezdim önceden ve hep kardeşim olsun isterdim ve olduda şimdi 8 yaşında ama tek çocuk olmanın kıymetini artık çok daha fazla biliyorum ahh ahh
senide çok iyi anlıyorum kardeş inin olması dert ablanın olması o çok büyük dert yada abi
Ben senin abin olsam seni döverdim blg başından kalkmıon bence ablan ilgisizlikten sana böyle davranıyor. 😉Çok azarlıyor ve sürekli laf sokuyor. En küçük şeyde bile. Zamanla insanı delirtiyo bu.