Abi bu bölüm de çok az gözükecekmişhakikaten mirsad karakterini nasıl harcadılar çok iyiydi
artık bu bölümde polat çıkmazsa insanları aptal yerine koyarlar
Abi bu bölüm de çok az gözükecekmişhakikaten mirsad karakterini nasıl harcadılar çok iyiydi
artık bu bölümde polat çıkmazsa insanları aptal yerine koyarlar
adama çüşşşşşşş derler adamın oğlu olmuş tutmuş ........ ulan bizim de oğlumuz oldu ertesi gün işe gittik bu ne saçma nedenAbi bu bölüm de çok az gözükecekmişOğluyla vakit geçirmiş bu hafta

aynen zamanla herkes kabullenecek zaten ilk girdiğinden beri oyunculuğunu çok beğeniyorum taviz vermeden oynuyo cahitten bin kat daha iyi önü açık buharanın babası gibi çok büyük bi adamın oğlu olmakta kolay değil tabiAkif'e yakışıyor bence niye çekemiyorsunuz adamı anlamadım.Cahit gibi bir odun varken.Murat'ı vurması bencede oyundur.
İlk resimde ki Pusat ile Akif bir plan olduğu kesin b-flashback gelebilir yineheycanla bekliyoruz müthiş bir bölüm geliyo yeni set resimlerini buraya ekliyorum diğer konuya bakılmıyo
Ekli dosyayı görüntüle 21826
pusat akifle operasyonda pusatı sahalarda görmek süper
Ekli dosyayı görüntüle 21827
Ekli dosyayı görüntüle 21828
Ekli dosyayı görüntüle 21829
aman yeni bölümü kaçırma sakın halı saha eve yakın mı baribugün günlerden kurtlar vadisi
akşam 7-8 halı saha maçım var özeti kaçıracam onun yerine geçen bölüm tekrarını izledim demin![]()
yok abi ya ben vadiyi kaçırırmıyım yakın değil ama yeni bölüme rahatlıkla yetişirimaman yeni bölümü kaçırma sakın halı saha eve yakın mı bari