Dizilerin Ortak Noktası

diziler de öyle sıradan insanalrı anlatmaz son çaresi olduğu için küfür ettirir :D
küfür kulanan dizi yasaklansın mı dedim hacı. biz duymadıktan sonra istediği gibi küfüür edebilirler ))))

o ben değilim yahuu. kaç kez yazacağım tamama noktalam işareti kulanmamazıortak ama içerik ve yorumlarımız taban tabana zıt yahuu. iki yazılanı anlamaıcak kapasitede oldugunu bana lütfen söyleme ))
mesajın içeriği pompişik oldu :)
küfür kulanan dizi yasaklansın mı dedim hacı. biz duymadıktan sonra istediği gibi küfüür edebilirler ))))

bu anca pompy senaryolarında olur :)

mesajın içeriği pompişik oldu :)

bu anca pompy senaryolarında olur :)
hakkaten yazdıklarımı anlamdıgını bu mesajnla kesin anladım ))) bunu iki türlü anlaya bilirdin ben birincisini kasttetim çünkü iki mesaj önce bunu sen yazdın yarım saatir bunu konuşuyoruz zati.. birinci karakter küfür eder kanal bip kulanır ve seyirci duymaz ))) ikincisi karakter gider küfür eder tualette çıkar gelir derki küfür ettim içimi boşaltım der yine seyşrcş duymamış olur )))

hakkaten yazdıklarımı anlamdıgını bu mesajnla kesin anladım ))) bunu iki türlü anlaya bilirdin ben birincisini kasttetim çünkü iki mesaj önce bunu sen yazdın yarım saatir bunu konuşuyoruz zati.. birinci karakter küfür eder kanal bip kulanır ve seyirci duymaz ))) ikincisi karakter gider küfür eder tualette çıkar gelir derki küfür ettim içimi boşaltım der yine seyşrcş duymamış olur )))
doğruluğundan emin olmadığım şeylere karşı anlamamazşıktan gelme huyum var panpa :)

Aynen katılıyorum Vallaha Billaha resmen içimi dökmüş :) Bu yazı da Tatar Ramazan ve Huzur Sokağına da söylemiş ama her ne kadar seviyor olsamda o dizileri bu yazıya harfi harfine katılıyorum

Forum İstatistikleri

Konular
172,558
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd