İntikam Dizisinin En Büyük Eksiği

Şöyle aslında ben diziyi birkaç bölüm izledim. Aslında birebir senaryoyu uygulamak yerine diziye aksiyon katmaları şart. Yani Türk halkının can evinden vurmaları gerekirdi diye düşünüyorum. Yani ne bileyim belki orijinalinde yoktur ama bir öpüşme sahnesi ilgi çekicidir her zaman ki yanılmıyorsam bir bölümde böyle bir şey gerçekleşmişti. Onun dışında hareketlilik sürekli olmalı bence. Ağır tempo ile gittiği sürece iyi olduğu Ab grubunda bile düşüyor.
baştan riskli işe kalkıştılar 43 dk lik dizi 120 dk oldu ekleme de yapmadılar sahneler uzadı da uzadı sıkıcı olması normal bunu baştan düşünmleiydiler

Bence tanıtımlar gayet güzel ama senin örnek gösterdiğin tanıtımlar yeni sezon tanıtımları mı?

göğüsleri aman hatçeyi çıkarırsak intikam bence de çok üstündür karadağalrdan :D

bizde de öyle olaydı iyiydi :( şu tanıtım bile daha iyi intikamınkilerden :(
Ben pek İntikam tanıtımı görmedim, intikam başlıyacağı zaman kayıp başlıyodu :A ama arabalı bir tanıtım gördüm acayip sıkıcıydı, diziyi izlemiyorum ama o fragmanı görünce daha daha izlemeyesim geldi :kiki:

Bak Fatmagül'e Vadiyi rahatlıkla geçiyordu. :)
orada cast çok daha iyiydi,senaryo türki idi :F her karakterin geçmişine iniyorlardı bir sürü hikaye burada her bölüm farklı hikaye :(

Ben pek İntikam tanıtımı görmedim, intikam başlıyacağı zaman kayıp başlıyodu :A ama arabalı bir tanıtım gördüm acayip sıkıcıydı, diziyi izlemiyorum ama o fragmanı görünce daha daha izlemeyesim geldi :kiki:
@EveN bnu beğenmeyecek :A

orada cast çok daha iyiydi,senaryo türki idi :F her karakterin geçmişine iniyorlardı bir sürü hikaye burada her bölüm farklı hikaye :(

@EveN bnu beğenmeyecek :A
:A ama doğru ne yapam 😛 45 dakikalık diziyi hiç 1 şeyini değiştirmeyerek 1,5 saat yapıyolar duraklıya duraklıyo konuşuyolar, anlamsız anlamsız birbirine bakıyolar dizi çok sıkıcı oluyo :T:

Dizinin sadece kasvetli bir senaryosu var.Bazı oyuncularda doğalında oynamıyor maalesef ki..Tanıtımlarında bunda önemli bir yeri var tabi ki.Özellikle 2.sezon başlamadan önce Kanal D neredeyse yaptıkları tanıtımı yayınlamamıştı bile.

Revenge her şeyiyle mükemmel. Tabii ben bazen Revenge'daki mekanları İntikam'a göre başarısız bulsamda İntikam ile Revenge kıyaslanamaz hiçbir zaman. :)

intikamda reytingli kim vardı beren+azıcık nejat kalanının adı yok piyasda tanıtım tabi çok önemli :F bak şu tanıtımdan sonra dizi patlamıştı sen daha iyi blirsin :A
Karadağlar bence oyuncuları ve senaryosuyla her ne kadar sonradan bozsada iyi bir yapımdı. Dekolte konusunda katılıyorum, onu kullanarak reyting çekmeye çalışmaları hoş değldi ama diğer tanıtımlarda çok iddialıydı, hakkını yememek gerek. :X

İbrahim Çelikkol'un kollarına ne demeli. :J

Dizinin sadece kasvetli bir senaryosu var.Bazı oyuncularda doğalında oynamıyor maalesef ki..Tanıtımlarında bunda önemli bir yeri var tabi ki.Özellikle 2.sezon başlamadan önce Kanal D neredeyse yaptıkları tanıtımı yayınlamamıştı bile.
Kanal D böle gidip ocak ayına veya mart ayına kadar toplayamazsa kendini satış süreci başlar kanalda bence. Çok kötü bir yönetim biçimi var 2 sezondur hiç beğenmiyorum kanalı...

Bence en büyük eksikliği sıcaklık. Soğuk bir dizi, gökyüzü kapalı oluyordu benim izlediğim bölümlerde. Müzikleri beni duygulandırmıyor, heyecanlandırmıyordu..

İntikam 2.sezonun tanıtımları çok sıkıcıydı , tanıtımı görünce soğudum resmen:T:

Revenge çok başarılı aslında genel olarak Amerikan dizilerinin tanıtımları başarılı 🙂🙂
Türkiye de de tek tük bazı diziler iyi tanıtım yapıyor 😉

Çekim kalitesi ve tanıtım olarak dağlar kadar fark olduğu ortada.Ama bence dizinin en büyük sorunu küçük bir hikayesinin olması ve intikamın geri planda kalıp gençlik dizisi kıvamında ilerlemesi.