İntikam Dizisinin En Büyük Eksiği

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,934
Puanı
1,061
Kanal D'de İntikam dizisi ilk başladığında reytinglerde başarı elde etmişti ancak zamanla düşüşe geçti ve şu an geçen seneye göre çok kötü durumda olsa da kanalının dizileri topluca düştüğünde idare edebiliyor.Dizinin ocak ayı sonrası bölümleri için tanıtım bile çekildi yani dizinin bu sezonu garanti altında.

D Yapım diziyi birebir uyarladığı için değiştirme şansı pek olmadı.(Türk toplumuna uygun olmayan yerler hariç birebir aynı kaldı.)

Dizinin cast,senaryo ,kostüm vb. şeyler dışında çok büyük bir eksiğini farkettim: Tanıtımlar.
D Yapım keşke tanıtımları da birebir yapsaymış.Revenge'nin tanıtımlarının yanında bizimkiler oldukça sönük kaldı ve ilgi çekemedi.
Revenge dizisinin bazı tanıtımlarını izleyince siz de hak vereceksiniz.

@Forumdash @KayıpSehir @EveN @muffin @rengarenk @Reytinger @denizz19 @yakup09 @mrt-06 @Fks14 @WesTxCoasT @sokak sanati @dizi kolik @Almila @Bully

Son düzenleme:
Bence fazla Amerikan vari çok soğuk duruyor izleyicinin gözünde....

Bide Nejat Reyiz ayrıldı onunda etkisi büyük senin dediklerin geçen sezonda yok muydu geçen sezon iyi izleniyordu senaryo bence düzenlenmeli copy paste'den çok....

Bence fazla Amerikan vari çok soğuk duruyor izleyicinin gözünde....

Bide Nejat Reyiz ayrıldı onunda etkisi büyük senin dediklerin geçen sezonda yok muydu geçen sezon iyi izleniyordu senaryo bence düzenlenmeli copy paste'den çok....
senaryo konusunda yapılabilecek biş iyok cast baştan yanlış kıyafetler kötü duruyor ama konumuz bu değil :) en son tanıtıma baktım beren gelinlikle elind ekara güller var çok daha iyi çekebilirlerdi bunları kullanarak sadece

Ve en büyük eksiklik Aiden karakteri:( Hiçbir erkek Beren'ime yakışmadı:( Aiden karakterlerile şanslari varken onuda yok ettiler:(

Ve en büyük eksiklik Aiden karakteri:( Hiçbir erkek Beren'ime yakışmadı:( Aiden karakterlerile şanslari varken onuda yok ettiler:(
bence emrt fırat ile iyiler :D yiğit özşener boydan kaybediyor nejat işler ile fazla sahnesi olmadn gitti alican yücesoy un yanında da hürrem gibi duruyor anca sakal öper :F

senaryo konusunda yapılabilecek biş iyok cast baştan yanlış kıyafetler kötü duruyor ama konumuz bu değil :) en son tanıtıma baktım beren gelinlikle elind ekara güller var çok daha iyi çekebilirlerdi bunları kullanarak sadece
Mesela Med Cezir daha yerlileştirilerek uyarlandı İntikam'da bunu yapabilirdi.

Tanıtım bence çok önemi yok diye düşünüyorum....

bu dizinin en büyük eksiği ne kadın ne erkek izleyiciye hitap etmesi bence :T: kadınlar aşk drama aldatma falan erkekler kurtlar vadisi şefkat tepe tadında diziler izliyor ama intikam tam farklı erkek izleyicini bile çekmiyor ve çok sıkıyor :T:

Mesela Med Cezir daha yerlileştirilerek uyarlandı İntikam'da bunu yapabilirdi.

Tanıtım bence çok önemi yok diye düşünüyorum....
intikamda reytingli kim vardı beren+azıcık nejat kalanının adı yok piyasda tanıtım tabi çok önemli :F bak şu tanıtımdan sonra dizi patlamıştı sen daha iyi blirsin :A

intikamda reytingli kim vardı beren+azıcık nejat kalanının adı yok piyasda tanıtım tabi çok önemli :F bak şu tanıtımdan sonra dizi patlamıştı sen daha iyi blirsin :A
Karadağlar her bölümünü kaçırmadan izlemişimdir harika bir yapımdır İntikam ile bir tuttamam panpam kusura bakma. :A

Hiç izlemedim ama genelde çok soğuk, senaryo yavaş gibi tepkiler duyuyorum.
Tanıtımlarda gerçekten çok iyimiş :ok:

Karadağlar her bölümünü kaçırmadan izlemişimdir harika bir yapımdır İntikam ile bir tuttamam panpam kusura bakma. :A
göğüsleri aman hatçeyi çıkarırsak intikam bence de çok üstündür karadağalrdan :D

Hiç izlemedim ama genelde çok soğuk, senaryo yavaş gibi tepkiler duyuyorum.
Tanıtımlarda gerçekten çok iyimiş :ok:
bizde de öyle olaydı iyiydi :( şu tanıtım bile daha iyi intikamınkilerden :(

İntikam çok soğuk ya Türk halkına sevimli gelmedi bu yapım. Yani Beren'in diğer dizileriyle kıyasladığımızda uçurum açık oluyor haliyle.

Dogru bir nokta. Dizinin tanitimlari zayif kalmis orijinale gore ama ikinci sezondaki dususun tanitimdan baska sebepleri de var tabii.

göğüsleri aman hatçeyi çıkarırsak intikam bence de çok üstündür karadağalrdan :D

bizde de öyle olaydı iyiydi :( şu tanıtım bile daha iyi intikamınkilerden :(
Müzikleri oyuncuları senaryosu ile her anlamda Karadağlar iyidir Show TV'yi sevmemin 5 nedeninden 1'i Acun'dan nefret etmemin 4 nedeninden 1'i. :T: :T:

İntikam çok soğuk ya Türk halkına sevimli gelmedi bu yapım. Yani Beren'in diğer dizileriyle kıyasladığımızda uçurum açık oluyor haliyle.
en başta cast hatalıydı bak revenge de ilk videoda başta victoria vardı bizdeki şahika nere o nere :(

Müzikleri oyuncuları senaryosu ile her anlamda Karadağlar iyidir Show TV'yi sevmemin 5 nedeninden 1'i Acun'dan nefret etmemin 4 nedeninden 1'i. :T: :T:
bence de nurhayat çok iyiydi özellikle :A

en başta cast hatalıydı bak revenge de ilk videoda başta victoria vardı bizdeki şahika nere o nere :(

bence de nurhayat çok iyiydi özellikle :A
Şöyle aslında ben diziyi birkaç bölüm izledim. Aslında birebir senaryoyu uygulamak yerine diziye aksiyon katmaları şart. Yani Türk halkının can evinden vurmaları gerekirdi diye düşünüyorum. Yani ne bileyim belki orijinalinde yoktur ama bir öpüşme sahnesi ilgi çekicidir her zaman ki yanılmıyorsam bir bölümde böyle bir şey gerçekleşmişti. Onun dışında hareketlilik sürekli olmalı bence. Ağır tempo ile gittiği sürece iyi olduğu Ab grubunda bile düşüyor.

bildiğin hayat kadınını canlandırmıyor muydu intikamını almak için işte işinde çok başarılıydı hayat kadını rolünde harikalar yarattı ekran başındaki erkekler çok etkilendi özellikler :A
Tamam işte acep 1. bölümünden başlasam mı Karadağlar'ın? (b)

Hiç unutmam Acun yüzünden Karadağlar 23.30'da başlıyordu bende Acun Medya'ya küfür etmiştim. :F