evet Medcezir çok güzel dizi ama heyecan falan yok çok yavaş ilerliyor seyirci Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy olduğu için meraklanıp izliyolar eğer böyle gitse onlarda izlemiycekKaragül'ün senaryosu çok sağlam kesinlikle. Totalin yüksek oluşu buna bağlı. Ab kitlesi de kötü değil aslında 5 reyting civarına kadar çıkabiliyor. Bu da demek ki Karagül daha iddialı.
Medcezir'in Ab'si sürekli yüksek kalmayacak bence ki üstelik uyarlama bir dizi zaten. Yalan Dünya Ab'de zorlayacaktır onu. Ama Medcezir'de çok sevdiğim dizilerden biri. Karagül reklamken ona zaplıyorum hemen.
Dizinin müzikleri benim daha çok hoşuma gidiyor ama dizide boş değil bunu söyleyebilirim. İsterdim ki Cuma günü değil de bir başka gün olsun ama olmadı. Şimdi Karagül'e baktığım için reklam aralarında denk gelirsem bakıyorum. Ya da anca tekrarını izliyorum.evet Medcezir çok güzel dizi ama heyecan falan yok çok yavaş ilerliyor seyirci Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy olduğu için meraklanıp izliyolar eğer böyle gitse onlarda izlemiycek
evet müzikleri harika senaryonu biraz hızlandırsalar veya heyecan katsalar reytingleri dahada artarDizinin müzikleri benim daha çok hoşuma gidiyor ama dizide boş değil bunu söyleyebilirim. İsterdim ki Cuma günü değil de bir başka gün olsun ama olmadı. Şimdi Karagül'e baktığım için reklam aralarında denk gelirsem bakıyorum. Ya da anca tekrarını izliyorum.