Jetix ( FOX Kids )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_7_78_Fox_Kids_logosu.png_120px_Fox_Kids_logosu.png
aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_2_24_Jetix.png_155px_Jetix.png

Önceden FOX Kids adı ile yayın yapıp sonradan Jetix ya da Jetiks olan cizgi dizi kanalıdır.

Çocukluğumda tüm günümü bu kanalla geçiriyordum en sevdiğim çizgi filmler buradaydı. Ve aralarından en sevdiğim ve aklımda kalan Tutenstein ( MUMYA ) çizgi filmidir.

Kabloludan çıkmıştı halen yayına devam ediyor mu bilmiyorum....

2010'da kapanmışlar. :T :T

Ekli dosyalar

• aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_7_78_Fox_Kids_logosu.png_120px_Fox_Kids_logosu.png
    aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_7_78_Fox_Kids_logosu.png_120px_Fox_Kids_logosu.png
    11.3 KB · Hit: 845
  • aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_2_24_Jetix.png_155px_Jetix.png
    aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_2_24_Jetix.png_155px_Jetix.png
    13 KB · Hit: 927
Son düzenleme:
neden neden ailesimi ne öyle bişey vardı onu çok severdim :D afacan lue' ye bayılırdım zaten ve daha bir sürü sevdiğim çizgi filmin olduğu kanal ama jetix dönemini takip etmedim e büyümüş sayılırdım :D

Çocukluğumun büyük kısmı Fox Kids ve Jetix izleyerek geçti valla. Hala özlüyorum. Keşke kaldırmasalardı. :( Şimdiki hiçbir çizgi film Jetixtekilerin yerini tutamaz.

Aynı Mumya demi panpa küçük bi çocuğun Mumya'sı hastasıydım o çizgi filmin.:T
CD'si olan Mumya filminin çizgi filmiydi. Herhalde onu demiyorsun. Eğer dediğin buysa;
ajaystephens.com_images_tut1.jpg

o çizgi filmin adı MUMYA değil Tutensteın olması lazım.

Ekli dosyalar

• ajaystephens.com_images_tut1.jpg
    ajaystephens.com_images_tut1.jpg
    48.7 KB · Hit: 4,928
CD'si olan Mumya filminin çizgi filmiydi. Herhalde onu demiyorsun. Eğer dediğin buysa; Ekli dosyayı görüntüle 21274
o çizgi filmin adı MUMYA değil Tutensteın olması lazım.
A doğru lö Tutenstein'dı doğru asası böyle işte hatırladım başlayınca gözümü ekrandan alamazdım bi de o zamanlar Mısır tarihini araştırıyordum :X