"Firuze" Dizisinin Konusu Açıklandı!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
FİRUZE
"Aşk seni saklandığın yerde bulur."

Çok yakında Show TV'de başlayacak olan ve yapımcılığını Boyut Film'in üstlendiği "Firuze" dizisinin konusu açıklandı!

Başrollerinde Ceren Hindistan, Fırat Çelik, Ceyda Ateş, Haluk Piyes, Yıldız Kültür ve Engin Şenkan'ın bulunduğu "Firuze" Kasım ayında Show TV'de başlıyor. Sezonun iddialı yapımlarından "Firuze" dizisinin konusu şöyle;

"Firuze (Ceren Hindistan) yoksul bir ailenin güzeller güzeli bir kızı. Suzan (Ceyda Ateş) onunla kıyasıya mücadele eden varlıklı bir ailenin çok ihtiraslı bir kızı olarak karşısında. Oğuz (Fırat Çelik), ülkenin önde gelen zengin ailelerinden birinin yakışıklı oğlu ve tek varisidir. Köşkün kalfasının oğlu Demir'de (Haluk Piyes) çok yakışıklıdır. Firuze'nin bu iki erkek arası aşkı heyecanlı bir biçimde ekranlara taşınacak."

O4bKVHdN96IAszMeeEJkBjon.jpg

Son düzenleme:
Bu sezon yayına başlayan dizilerin %90'ı klişe ama hiçbiri Firuze'nin eline su dökemeyecek anlaşılan :)

Oyuncu kadrosu zaten zayıf bir de klişelikten yıkılan bir konu.. Show TV bu dizilerle mi toparlanacak? Hala bu tarz konuları yazmayı kabul eden senaristler var demek memlekette; ilginç.

Konuda gerekli düzenlemeler yapıldı. :)

Dizinin konusu klişe ama bu oyuncularla ben bu diziyi izlerim arkadaş. Merakla bekliyorum. :X

Dizi keşke Kanal D ya da FOX'ta olsaydı. :X O zaman yorumları gör. :F

Valla A.Ş.K da çok klişe bir Kanal D dizisi. Fox'un hiçbir dizisini izlemedim zaten. Kanalla ilgisi yok durumun. Show TV antipatizanı olmak gerekmiyor bu dizinin klişe olduğunu görebilmek için.
A.Ş.K klişe ama klişeyi esas konusunu çok farklı yönlere yayarak diziyi ele alıyor. A.Ş.K. bence çok güzel bir dizi. Diziyi bozan tek şey Hakan Kurtaş. :T:

A.Ş.K klişe ama klişeyi esas konusunu çok farklı yönlere yayarak diziyi ele alıyor. A.Ş.K. bence çok güzel bir dizi. Diziyi bozan tek şey Hakan Kurtaş. :T:
Ben ilk 3 bölümü izledim. Güzel gidiyordu ama Aşk-ı Memnu'ya varacak sonu bunu hissettim. O yüzden bıraktım izlemeyi açıkçası. Hakan Kurtaş'ı ben aksi gibi beğenmiştim.

Ben ilk 3 bölümü izledim. Güzel gidiyordu ama Aşk-ı Memnu'ya varacak sonu bunu hissettim. O yüzden bıraktım izlemeyi açıkçası. Hakan Kurtaş'ı ben aksi gibi beğenmiştim.
O senin düşüncen, saygı duyarım ama Aşk-ı Memnu gibi biteceğini veya öyle gideceğini hiç sanmıyorum...

Bence hakan kurtasa cok haksizlik yapiyosunuz dizide oldugu aciklandigindan beri hemde hazal kayaya mi yakistiramiyosunuz anlamadim cagataydan sonra belki gozunuzu doyurmayabilir ama bence cok iyi oynuyor dizide hatta hazaldan daha iyi