Pis Yedili Hakkında Son Karar !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerinde Melis Babadağ, Bükre Atala, Güneş Zavrak, Hazal Şenel, Burak Alkaş ve Asuman Dabak gibi isimlerin yer aldığı sevilen gençlik dizisi ''Pis Yedili'' RTÜK'ten son anda ceza almaktan kurtuldu.

Dizide tabir olarak kullanılan ''toynak'', ''varoş'', ''sapık'', ''salak'' ve ''üfürük'' gibi kelimeler İzleme ve Değerlendirme kurulu tarafından uygunsuz kelimeler olarak görülmüş ve ceza verilmesi istenmişti. Ancak son bilgilere göre RTÜK bu cezanın gereksiz olduğunu ve gülmece unsuru olarak kullanıldığını belirtmesi üzerine bu cezadan kurtuldu dizi.

Pis Yedili yeni bölümüyle 23 Ekim Çarşamba Show Tv'de.

amedyaradar.com_f1_18b_bd8c8.jpg

Ekli dosyalar

• amedyaradar.com_f1_18b_bd8c8.jpg
    amedyaradar.com_f1_18b_bd8c8.jpg
    20.2 KB · Hit: 448
Türkiyede bu gidişle artık diziler sessiz yayınlanır her şey yasak.
Yabancı diziler bunun için Türk dizilerinden önde ve böyle giderse hep önde olacak.
Artık öpüşmeye bile yasak koyuyorlar ve ceza veriyorlar ki bu daha başlangıç ileride daha çok yasak görürüz.

yaş sınırı işaretleri neden varki anlamıyorum :T: dizilerde her şey ola bilir sadece yaş sınırı yazılmalı yoksa +13 yazılmış bir sinema filminin +7 bile değil her şey sansürlü :T:

Hükümet TV'de kendi kafasında yarattığı dünya neyse onun olmasını istiyor. Kendince, uygunsuz, gereksiz, fazlalık veya ahlaksız olarak gördüğü şeyleri bir bir sansürlüyor. Ben neden her şeyine müdahele edilen Türk dizilerini izleyeyim ki. İzlemiyorum işte, hiç de eksikliğini hissetmiyorum.

Her hafta Show TV'ye ceza veriyor neredeyse RTÜK iyi bari şunu affetmiş. :T: :T:

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy