- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,060
Benimde ilk aklıma o geldi.Aask ekmek ve hayaller olbilir mi bu
Benimde ilk aklıma o geldi.Aask ekmek ve hayaller olbilir mi bu
Benimde ilk aklıma o geldi.![]()
Günlük dizi değil mi ki o?Aask ekmek ve hayaller olbilir mi bu
Hayir ruzgarli sokak gunlukGünlük dizi değil mi ki o?
Roman uyarlaması. Günlük olması biraz düşündürücü olurdu.Günlük dizi değil mi ki o?
Onun kesin mi peki günlük dizi olduğu? Yani günlük dizi olursa herhalde Türk Sineması kuşağında yayınlanır...Hayir ruzgarli sokak gunluk
Romanın ismi aslında "İstanbul, Aşk, Ekmek, Hayal". Dizinin adı da Aşk Ekmek ve Hayaller olarak geçiyor ama umarım değişir.Allah aşkına şu Aşk, Ekmek ve Hayaller ciddi ciddi ismi bu mu ?![]()
Bence de mümkünse değişsin.Roman uyarlaması. Günlük olması biraz düşündürücü olurdu.
Onun kesin mi peki günlük dizi olduğu? Yani günlük dizi olursa herhalde Türk Sineması kuşağında yayınlanır...
Romanın ismi aslında "İstanbul, Aşk, Ekmek, Hayal". Dizinin adı da Aşk Ekmek ve Hayaller olarak geçiyor ama umarım değişir.![]()
Niye olmasın ?Roman uyarlaması. Günlük olması biraz düşündürücü olurdu.
Onun kesin mi peki günlük dizi olduğu? Yani günlük dizi olursa herhalde Türk Sineması kuşağında yayınlanır...
Kara Para Yalan Aşk gibi.Bence de mümkünse değişsin.![]()
Olabilir ama ben olmasından yana değilim. Sonuçta dizi olacaksa da genelde ilgi gören romanlar olur. Onlarında günlük olmasından yana değilim...Niye olmasın ?
HT'de günlük yazıyordu şimdi hatırladım Rüzgarlı Sokak için.![]()
Daha neler göreceğiz, Aman yarabbiKara Para Yalan Aşk gibi.
Umarım değişir ama nedense değişecek gibi de durmuyor. Kanal içinde kötü bir durum olur. Ekranın yarısı bu isimle kaplanmış olur.
Kanal D olsa hepsini ayrı ayrı dizi yapardı ismin. AŞK var zaten, Hayaller ve Ekmek adında iki dizi daha yapardı.
Olabilir ama ben olmasından yana değilim. Sonuçta dizi olacaksa da genelde ilgi gören romanlar olur. Onlarında günlük olmasından yana değilim...
Rüzgarlı Sokak'ın yapımcısı Focus Film mi acaba?
Kara Para Yalan Aşk gibi.
Umarım değişir ama nedense değişecek gibi de durmuyor. Kanal içinde kötü bir durum olur. Ekranın yarısı bu isimle kaplanmış olur.
Kanal D olsa hepsini ayrı ayrı dizi yapardı ismin. AŞK var zaten, Hayaller ve Ekmek adında iki dizi daha yapardı.
bence ruzgarli sokagin yapimcisi c yapim
Olabilir ama ben olmasından yana değilim. Sonuçta dizi olacaksa da genelde ilgi gören romanlar olur. Onlarında günlük olmasından yana değilim...
Rüzgarlı Sokak'ın yapımcısı Focus Film mi acaba?
Hıyanet Sarmalı.Daha neler göreceğiz, Aman yarabbi![]()
Hıyanet Sarmalı.![]()
Karagül'ü Fox bırakmaz bence kolay kolay ama olur da Show alırsa mükemmel bir transfer olur.Benim mesajın içine yazmasaydın yorumunu iyi olurdu. @SERHAT3456
C Yapım Beren Saat'in "Güz Sancısı" filmini başarılı bir şekilde çekmişti. Günlük dizilerle değilde iyi kadrolu ve iyi bir konusu olan kaliteli haftalık diziler rahatça hazırlayabilir bence. Tabii kendileri bilir.
Show TV Avşar Film ile görüşmelere başlamış. Karagül için mi yoksa yeni bir dizi için mi henüz detaylar bilinmiyor. @denizz19 @mrt-06 @Fks14 @zara85 @sokak sanati
Karagülü alırsa zaten fox kan kaybederBenim mesajın içine yazmasaydın yorumunu iyi olurdu. @SERHAT3456
C Yapım Beren Saat'in "Güz Sancısı" filmini başarılı bir şekilde çekmişti. Günlük dizilerle değilde iyi kadrolu ve iyi bir konusu olan kaliteli haftalık diziler rahatça hazırlayabilir bence. Tabii kendileri bilir.
Show TV Avşar Film ile görüşmelere başlamış. Karagül için mi yoksa yeni bir dizi için mi henüz detaylar bilinmiyor. @denizz19 @mrt-06 @Fks14 @zara85 @sokak sanati
Bundan sonra mesajlarimi sizin mesajlarinizin icine yazicam arayin bulunBenim mesajın içine yazmasaydın yorumunu iyi olurdu. @SERHAT3456
Karagül'ü Fox bırakmaz bence kolay kolay ama olur da Show alırsa mükemmel bir transfer olur.
Show'un en mantıklı transferi olur olursa ama pek sanmıyorum. Fox bırakmaz bence seninde dediğin gibi Deniz.Karagülü alırsa zaten fox kan kaybeder![]()
Flash TV'de Top Gibi diye dizi vardı.Hele onu hiç sorma. Cesur Hemşire var bir de.
![]()