Show TV'den Yeni Dizi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

"Adını Kalbime Yazdım", "Firuze", "Sevdaluk" ve "Altındağlı" adlı dizileriyle kasım ayında yeni sezonunu açacak olan Show TV'nin büyük değişimi Kasım ayında başlıyor ancak kanal ocak ayında başlatacağı yeni dizileri ve sürpriz transferleriyle de çok konuşulacak!

Show TV başrolünde Özgür Çevik ve Melis Birkan'ın bulunduğu bir dizi projesine imza attı. Yapımcısı, ismi ve konusuyla ilgili hiçbir bilgi alınamayan dizide "Ben de Özledim" dizisine konuk olan Özgür Çevik'in kesin, Melis Birkan ile ise henüz görüşme aşamasında olduğu söyleniyor.

inhRHee2YZKSFAbM7VOL25dM.jpg

Son düzenleme:
Özgür Çevik Bende özledim dizisinde değilmiydi (b)
Konuk oyuncuymuş. :)

Tomris Giritlioğlu'nun dizisinde mi rol alacaklar acaba. Özgür Çevik başrol için yetersiz bir isim, tutacağını zannetmem ama Melis Birkan çok iyi bir oyuncudur. Bakalım nasıl bir iş ortaya çıkacak?

Tomris Giritlioğlu'nun dizisinde mi rol alacaklar acaba. Özgür Çevik başrol için yetersiz bir isim, tutacağını zannetmem ama Melis Birkan çok iyi bir oyuncudur. Bakalım nasıl bir iş ortaya çıkacak?
evet :) ama çok yakışırlar bence :ok:

Acaba ismi ve konusu nasıl olacak dizinin. Bence bu iki isimden en iyi romantik komedi çıkardı. Umarım o tarz bir dizi projesi olur...

Bence tutar iki oyuncununda oyunculuğu süper ve merakla ismini,konusu falan bekliyorum simdiden :D

Kendi Twitter adresinden ne konuk ne de kalıcı olduğunu dedi :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy