Türk Dizileri İçin Vine'ler

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,488
Puanı
1,060
Ortadoğu'da Trük dizilerine ilgi yoğun özellikle kadınlar arasında diziler çok popüler.

Ancak bazı erkekler annelerinin,kız arkadaşlarının dizilere kendilerini fazla kaptırmalarından rahatsız.
Ortadoğulu kadınlar özellikle Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum izlerken hayatla bağlarını kesiyorlar.
Bu konuyu son günlerin popüler olayı vine ile anlatmış Arap gençler.

@mrt-06 @dizi kolik @EveN @OzaN @Forumdash @denizz19 @Fks14 @sokak sanati @Bully @Almila @yatutarsa @Yakamoz-Asi

Videoları anlayamadım ama Türk dizilerimizin bu denli gerçek çekilmesi çok güzel. Özellikle "Adını Feriha Koydum". :bhr:

Videoları anlayamadım ama Türk dizilerimizin bu denli gerçek çekilmesi çok güzel. Özellikle "Adını Feriha Koydum". :bhr:
nesini anlamadın 2.videoda çocuk geliyor ölüyorum diyor annesi umursamıyor sonra sülüman öldü mü diye bağırıyor my izlerkene :F

bu zaten 2.videoydu :F 1.videoyu anlamadım herhalde bizdeki gibi dizi-maç mücadelesi :X @OzaN translate eder misin :F

Kadın dizilerle ilgili bir şey söylüyor sonra çocuk onlar seni duyamaz diyor. Daha sonra ise çocuk maçta bağırıyor ve bu sefer anne "sanki onlar seni duyabiliyor" gibisinden bir şey söylüyor. Aksanları garip olduğundan net anlaşılmıyor tüm kelimeler. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy