O Da Hürrem Aşkına Geldi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,446
Puanı
1,060
Hırvatistan'da 2 popüler isim bir araya geldi: Muhteşem Yüzyıl ve Severina.

2006 yılında ülkesini Eurovision'da da temsil eden Severina ''Hürrem'' isimli şarkısını piyasaya sundu.
Şarkıyı seslendirmesinin nedenini annesinin koyu bir MY hayranı olması olduğunu söyleyen Severina şarkıyı diziyi facebook'ta beğenen 1.5 milyon hayranına armağan etti.

awww.balkaninside.com_wp_content_uploads_2013_04_Seve_eyebrows.jpg

@mrt-06 @Forumdash @shakeproductions @Almila @denizz19 @xBUGRAx @dizi kolik @Yakamoz-Asi @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Bully @007At

Ekli dosyalar

• awww.balkaninside.com_wp_content_uploads_2013_04_Seve_eyebrows.jpg
    awww.balkaninside.com_wp_content_uploads_2013_04_Seve_eyebrows.jpg
    86.4 KB · Hit: 606
Kadın işi biliyor. Hürrem'in ismi yeter. :F

totalciler ne anlar asilden gider esma sultana asil dersin sen :A

bakınız asalet akıyor resmen <3
Sabah aklımdan geçiriyordum nereden anladın Ayşegül Aldinç ne kadar asil bir kadın diye. :F

Hürrem tekrar gibi olacak ama köylü güzeli sadece asil değil yani koyduğun videoda da basit cariye anıları.... :)

Sabah aklımdan geçiriyordum nereden anladın Ayşegül Aldinç ne kadar asil bir kadın diye. :F

Hürrem tekrar gibi olacak ama köylü güzeli sadece asil değil yani koyduğun videoda da basit cariye anıları.... :)
basit cariye mi 😱 her cariye zaten sultandan 5 çocuk yapar damadını sadrazam oğlunu padişah yaapr ve de 500 yıl sonra bile aşkı-entrikası ile hatırlanır hakkında dizi yapılır haklısın :F

basit cariye mi 😱 her cariye zaten sultandan 5 çocuk yapar damadını sadrazam oğlunu padişah yaapr ve de 500 yıl sonra bile aşkı-entrikası ile hatırlanır hakkında dizi yapılır haklısın :F
Videoyu diyorum. :D Bunların olması basit gerçeğini değiştirmiyor maalesef ki. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy