Okan Bayülgen Programlarındaki Sağ Alt Köşedeki Kadın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İşitme engelliler için anlatım yapan kadın. Düşünce çok güzel ve insanı düşünce belki ama beni son derece rahatsız etmektedir. Program yerine tamamen kadına konsantre olmak programın da tadını kaçırıyor. Bu güzel işi keşke internet ortamında falan yapsalar?

Bence gayet güzel bir düşünce -ki yeni birşeyler daha ögrenmiş oluyorsun. Takip etmesi zor olsada bi kaç kelime kapıyorsun:)

Ben de seninle aynı fikirdeyim OzaN. Show TV'nin sitesinde olması gerekirdi ama Show sitesini yeniledi ama o kadarını düşünemedi. Okan düşünüyor. Geçen gün Çıplak Kafa'da sırf o çevirmen için çok yavaş konuşuyordu. Bugün de dalga konusu oldu "Geri zekalı mıyız, neden yavaş konuşuyoruz?" gibisinden. :X

Tv8'de bende de oluyordu, programdan çok kadının hareketlerine takılıyordum. Bu sezon nedense bir süre sonra hiç farketmiyorum bile.

Çok iyi bir hareket bence :) Engelliler için çok iyi :) İnşallah yakında tüm programlarımızda görürüz özellikle haber bültenlerinde de olması lazım

Tv'de olmaması gereken bir durum. İnternette yapılsa daha yararlı olacağına inanıyorum.

Şu an büyütülmüştür. :D

Tv'de olmaması gereken bir durum. İnternette yapılsa daha yararlı olacağına inanıyorum.

Şu an büyütülmüştür. :D
Evet, bugün kadın ekranın yarısını kaplamıştı. 😱

Yakında Makina Kafa'yı Okan yerine ona sundurursalar şaşırmam. Hiç konuşmadan hareketlerle 2 saat program yaptırırlar. :X

Beğendiğim bir uygulama ama bu akşam denk geldiğimde çok büyümüştü diğer programlarda böyle olmaz umarım. :)

İşitme engelliler için anlatım yapan kadın. Düşünce çok güzel ve insanı düşünce belki ama beni son derece rahatsız etmektedir. Program yerine tamamen kadına konsantre olmak programın da tadını kaçırıyor. Bu güzel işi keşke internet ortamında falan yapsalar?
Hala rahatsız ediyor mu? :F

Çok güzel bir uygulama bence, umarım Beyaz da uygular :)