Yabancı Dizi Önerileri

Ozan bizi alıştırdı sonra sistemi kaldırdı.:bağır:

Benden sana koca bir DİS.

Dislike'ı da içeren kapsamlı bi beğeni sistemi gelecek ama şimdilik bi şu sorunları halledilsin sonra bol bol atarsın dis. :D

Merlin'i de bırak Hereos'u izle. :D

BesaleT post: 1443475 member: 82899' Alıntı:
Entourage nasıl panpa güzel mi başlayalım mı ? :D

Başla tabi panpa hayatımın dizisidir Entourage :D Ne zaman sıkılsam açar izlerim Vincent Chase reyiz yeter izlemek için :D

Durma başla hemen ilk sezon sıkıcı gelebilir ama sonra karakterlere alışınca onlardan biriymiş gibi hissediyorsun :D

Başla tabi panpa, hayatımın dizisidir Entourage :D Ne zaman sıkılsam açar izlerim Vincent Chase reyiz yeter izlemek için :D

Durma başla hemen, ilk sezon sıkıcı gelebilir ama sonra karakterlere alışınca onlardan biriymiş gibi hissediyorsun :D

İMDB ve Dizimag puanları da iyiymiş arkadaşlık falan diyor Friends'e benziyor galiba ama bunda kız yok. :D

İMDB ve Dizimag puanları da iyiymiş arkadaşlık falan diyor Friends'e benziyor galiba ama bunda kız yok. :D

4 erkek var 2 si kardeş :D Kardeşlerden küçüğü Hollywood starı, diğeride eski dizi oyuncusu, diğer 2 kişide arkadaşları bunların :D Dizide istemediğin kadar kız var panpa emin olabilirsin :D

Hemen şimdi aç izle 1.bölümü :D

cevaa post: 1443505 member: 83011' Alıntı:
4 erkek var 2 si kardeş :D Kardeşlerden küçüğü Hollywood starı diğeride eski dizi oyuncusu diğer 2 kişide arkadaşları bunların :D Dizide istemediğin kadar kız var panpa emin olabilirsin :D

Hemen şimdi aç izle 1.bölümü :D

Şimdi izleyemem Türkiye maçı varda gecenin ilerleyen vakitlerinde izleyebilirim. 😎 Favorilere ekledim. :)

Dur bende yazayım :)
Game of thronse
How i met your mother
The big bang theory
Da vinci
The walking dead
Şu an aklıma bunlar geldi :)

Başla tabi panpa, hayatımın dizisidir Entourage :D Ne zaman sıkılsam açar izlerim Vincent Chase reyiz yeter izlemek için :D

Durma başla hemen, ilk sezon sıkıcı gelebilir ama sonra karakterlere alışınca onlardan biriymiş gibi hissediyorsun :D

Kırmızı yere CISssss'like :X

Ari Gold efsanedir:X

:F
tumblr_m4l6mtXhcv1qf5etoo1_500.gif

BesaleT post: 1443507 member: 82899' Alıntı:
Şimdi izleyemem Türkiye maçı varda gecenin ilerleyen vakitlerinde izleyebilirim. 😎 Favorilere ekledim. :)

Dizimag sağolsun :D

Yorum yapmayı unutma panpa :D

nip tuck nasıldır lo @Forumdash ryan murphy i görünce insanın aklına kötü şeyler geliyor :F ama kadroda peter dinklage ve famke jensen var (b) @OzaN

nip tuck nasıldır lo @Forumdash ryan murphy i görünce insanın aklına kötü şeyler geliyor :F ama kadroda peter dinklage ve famke jensen var (b) @OzaN
Ben onu düzenli izlemedim ama cnbc-e'de yabancı dizilere yeni yeni başladiğim zaman en ilgimi çeken dizilerden biriydi. Her rastladiğimda izliyordum. Çok iyi bir dizi gibi geliyordu bana.