Son cümleyi okumayana kadar aklımdan kırk tilki geçti. Neyse sonunu okudum.En büyüğünü heniz yapmadım ama yapıcam mezuniyetten 1 gün önce. Okulun sahilinden boğaza atlıycaz tüm bölüm erkekleri
Evlilikten önce deseydin eğer soruda o tilkiler o son cümlede olabilirdiSon cümleyi okumayana kadar aklımdan kırk tilki geçti. Neyse sonunu okudum.
Tamam düşünmedim varsayalım.Evlilikten önce deseydin eğer soruda o tilkiler o son cümlede olabilirdi
Düşün düşün, iyidir o tarz düşüncelerTamam düşünmedim varsayalım.
Show'un 20 reytinglik diziler ekrana koyması tarzıNe tarz?
Şu devirde 20 reyting mi kaldı Yakup.Show'un 20 reytinglik diziler ekrana koyması tarzı
Adını Feriha Koydum ( Emir - Feriha )Ne tarz?
Çoşkun ırmak yazarsa görürsün o reytinglerde ki diziyiŞu devirde 20 reyting mi kaldı Yakup.
Adını Feriha Koydum ( Emir - Feriha )
Aşk-ı Memnu (Bihter - Behlül ) gibi tarzlar.
Milli maçlar 20 alamıyor dizilerin alması artık imkansız maalesef ki AGB olaydı....Çoşkun ırmak yazarsa görürsün o reytinglerde ki diziyi
AGB olaydı Küçük Kıyamet kaç reyting alırdı acep ?Milli maçlar 20 alamıyor dizilerin alması artık imkansız maalesef ki AGB olaydı....
Anladım zaten bakim Yakup nasıl cevap verecek dedim şaşırtmadı.
Tek düzeyi aşmak lazım ama o da varMilli maçlar 20 alamıyor dizilerin alması artık imkansız maalesef ki AGB olaydı....
Anladım zaten bakim Yakup nasıl cevap verecek dedim şaşırtmadı.
Vışşşşşşşşş. Sanki ben çıkardım hep @yakup09 'un Çoşkun Irmak demesiyle başladı.konu başlığına bak bir de sorduğun soruya bunlar hep post kasmak hep totalci işler
Sahi he. Hep Mert işte. Aşın şu totali.konu başlığına bak bir de sorduğun soruya bunlar hep post kasmak hep totalci işler
Kabullenmek gerek bazzennnVışşşşşşşşş. Sanki ben çıkardım hep @yakup09 'un Çoşkun Irmak demesiyle başladı.