İntikam'ın Yayından Kaldırılmasını Bekleyenlerin Hevesleri Kursaklarında Kaldı

haber dilinden anlaşılıyor senin yaptıgın zaten )))) . şaka yaptım ya ne kalkması niye bu kadar korkuyorsunuz)))) intikamdan önce rahat 5 dizi var kalkması gereken
yayından kaldırılacağını düşünen zaten kafasından sallıyordur abc yi kanal d ile mi karıştırdılar adamlar sezonluk satıyorlar diziyi kanal d intikam 1 reytinge düşse de yayınlayacaktı şimdi abc 3.sezonu da satmış iyi de olmuş artık boş tartışmalar son bulur :)

23 de bitiyor diycektın heralde. Bereni diğer isimlerle karıştırmayın. Asıl bu haber çıktığından sonra olmayacak durumları savunanlar paniklemiş.:))))))
ben kalkacağını hiç savumadım ki ne paniklyecem )))) ama berencileri ve kanal dcileri bayagı bir korku sardıgı belli ))) bu haberinçıkmasıyla kalkmaması arasında hiç bir bag yok herşeyi reytingler belirler)))

ben kalkacağını hiç savumadım ki ne paniklyecem )))) ama berencileri ve kanal dcileri bayagı bir korku sardıgı belli ))) bu haberinçıkmasıyla kalkmaması arasında hiç bir bag yok herşeyi reytingler belirler)))
kanal d bu eytinglere rağmen 3.sezonu satın almış ama yine de kaldıracak herhalde kar-zarar hesabı bilmiyor bu kanal d yöneticileri parasını verdikleri şeyi yayınlanamdıklaırna göre

yayından kaldırılacağını düşünen zaten kafasından sallıyordur abc yi kanal d ile mi karıştırdılar adamlar sezonluk satıyorlar diziyi kanal d intikam 1 reytinge düşse de yayınlayacaktı şimdi abc 3.sezonu da satmış iyi de olmuş artık boş tartışmalar son bulur :)
ne alakaya kendinzi kandırmayın reytingler düşerse kalkar dizi şuan bir tehlike yok rahat rahat izleyin yahuu ))) yalnız bir şeyi 40 defa derseniz olurmuş diyeyim de)))

kanal d bu eytinglere rağmen 3.sezonu satın almış ama yine de kaldıracak herhalde kar-zarar hesabı bilmiyor bu kanal d yöneticileri parasını verdikleri şeyi yayınlanamdıklaırna göre
3.sezon devam etmez boş hayaller kurmayın. 3. sezona devam edecek ortada reyting yok. bu sezonu bitiriler final yaparlar.

3.sezon devam etmez boş hayaller kurmayın. 3. sezona devam edecek ortada reyting yok. bu sezonu bitiriler final yaparlar.
revenge nin deva edip etmeyeceği belli değil zaten o biterse bu da bitecek mecbur :) ayrıca revengenin 3.sezonu intikamın bu sezonki ocak-hazirana yları arası oalcak

Orjinalindeki kız süpermiş harbiden. :D
orjinalinde herkes süper bizde beren-engin hepileri hariç bitpazarından toplamışlar:)

Evet kanal d'nin en çok izlenen dizisi ab'de. O yüzden sorun yok dediğin gibi reytinglere baktığımızda :)))

Bu iyi haber. Zaten 3. sezonu ile birleştirilmeseydi hikaye dışına çıkmak ve bağımsızlaşmak zorunda kalırlardı...

Başlık 10 numara olmuş ve ağır mesajlar vermiş. @xemrexxx. :D Beren'im süper olmuş yine. :) İntikam'ın Revenge bitmeden bitme ihtimali yok. Onu unutsunlar. Ab reytingleri gayet iyi ve zamanla daha da artar. Kalite kokuyor dizi baştan sona kadar. :D Ayrıca Revenge de çok güzel ilerliyor şu an. İntikamda'da müthiş bölümler gelecek. Merakla bekliyoruz. İntikam bu sezon bitmeyebilir zaten bu gidişle.

Zaten yayından kalkma gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü bir anlaşma var

Gelinlik çok yakışmış elindeki siyah güllerle ,yakın çekim falan görseydik keşke =)