Yeni FavoriForumum Anasayfası Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yeni sisteme geçişimizle birlikte anasayfayı iptal etmek durumunda kalmıştık yerine "Öne Çıkan Konular" kısmını koyduysak da başarılı bir iş olamamıştı.

Nihayet bayramın ilk gününe denk gelen bugün itibariyle yeni anasayfamız hizmete girmiştir.

Anasayfanın geliştirilme aşaması henüz devam etmekte olup önerilere açıktır.

Önemli Not: Anasayfa şu an sadece yüksek çözünürlüklü bilgisayarlarda düzgün bir şekilde gözükmektedir. 1360x768 altı çözünürlüklerde çeşitli problemler olabilir. En kısa sırada çözülecektir.

Not 2: Şu an güncel olmayan konular anasayfada gözüküyor 1-2 gün içinde tüm bölümler yeni sisteme adapte olacaktır. :)

Çok Güzel olmuş, eline sağlık @OzaN :) Haberlerin geçiş efektleri de harika.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun çok güzel olmuş. Zamanla alışacağız artık. :D

Öne Çıkan Konular'ı ilk kez duyuyorum diyebilirim :D Yeni anasayfa güzel olmuş eminim geliştirildikçe daha güzel bir hal alacaktır ellerinize sağlık :)

güzel olmuş tabi de admin üstteki favoriforumum yerini tıklayınca önceden top15 in olduğu yer çıkıyodu şimdi oraya tıklayınca anasayfa çıkıyo diğer türlü olsa olmaz mı

güzel olmuş tabi de admin üstteki favoriforumum yerini tıklayınca önceden top15 in olduğu yer çıkıyodu şimdi oraya tıklayınca anasayfa çıkıyo diğer türlü olsa olmaz mı
Yuh aynısını bende gittim profiline yazdım adamın:F:F

İlkkez belki 2.kere takas'la aynı fikirdeyim @OzaN

@OzaN sana kenarlar olmasın demiştim ya sabah altta 3 konu değişik duruyordu ben küçültünce sayfa düzeldi sanırım çözünürlükle ilgiliymiş bozuk gözükmesi sayfanın ben de. :(

Forumumuz adına hayırlı olsun. Çok iyi oldu bu. Zamanla forumumuzun köşe yazarları bölümüde sağda kenara bir yere eklenirse daha da güzel olur anasayfamız ve köşe yazarları bölümüne olan ilgimiz yeniden artar. @OzaN :)

Ben pek kullanmasam da hayırlı olsun:) Eski haline göre çok daha güzel olmuş kesinlikle:)

anasayfayı en ufak şekilde takmıyorum güzel olmuş olmamış önemli değil pek önemli olan top15 :D