"Tut ki Gecedir" Dizisi İsim Değiştirdi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Yakında Kanal D'de başlayacak olan ve başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik ve Levent Ülgen gibi isimlerin bulunduğu "Tut ki Gecedir" ismiyle nitelendirilen dizinin ismi değişti!

Çekimleri Kıbrıs Koruçam'da başlayan ve yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizinin ismi "İnadına Yaşamak" olarak değiştirildi. Dizinin yönetmen koltuğuna ise son olarak Adam Film'in yapımcılığını üstlendiği Behzat Ç. dizisi ve filmini yöneten başarılı yönetmen Serdar Akar oturacak.

"İnadına Yaşamak" kasım ayında Kanal D'de!

m0alk401Ju3VG6Gy3Jn0eGSB.jpg

Ekli dosyalar

• awww.son.tv_pic_news_10920131008146545542_2.jpg
    awww.son.tv_pic_news_10920131008146545542_2.jpg
    48.4 KB · Hit: 559
Son düzenleme:
Merakla bekliyoruz yeni ismi daha güzel olmuş. :) Oktay Kaynarca'nın Nuri dışındaki hiçbir dizisini kaçırmadım. Hayranıyım gerçekten. :D

Ben bu yapımcıları anlamıyorum, güzel bir isim buluyorlar. Sonra gidiyorlar dandirik bir şeyle değiştiriyorlar. Tut ki Gecedir ismi çok iyiydi oysa ki

serdar akar a yakışmamış dizi kv-sağır oda-elveda rumeli-behzat ç. giderek yükseliyordu :(

'Tut ki Gecedir' ismi daha hoş geliyordu bana.:)
Yeni ismi hayırlı olsun diziye.:) Bakmayı planlıyorum.:):)

Dizinin iyi tanıtımını yapmalı Kanal D. Kanal için iyi bir fırsat olabilir bu dizi. :)

Ben iki ismi de beğenmiyordum. Bu diziye de adam akıllı bir isim bulamadılar gitti. :F

Oktay Kaynarca ve Sanem Çelik ikilisi iyi bir iş çıkaracaktır ama dizinin senaryosunu görmeden bir şey dememek lazım. :)

Oktay ve Sanem 😱 Sanem'e yakişmayan bir isim:( Sanem oynama şu dizide, Sülüman'ı bekle. Yeni dizisinde yine birlikte oynayın:A

Serdar Akar çok beğendiğim bir yönetmen. Özellikle 55. bölümden sonra yönettiği Kurtlar Vadisi'ni de bambaşka bir boyuta taşımıştı. Cidden kaliteli bir isim.

Diziyi izleyemem ama umarım iyi bir iş çıkar. :)

Oktay ve Sanem 😱 Sanem'e yakişmayan bir isim:( Sanem oynama şu dizide, Sülüman'ı bekle. Yeni dizisinde yine birlikte oynayın:A
Yıllar sonra yine aynı projede görmek çok güzel olurdu. Ece Uslu'm - Yavuz Bingöl'de yıllar sonra aynı proje ile ekrana geldi ama sonuç ortada. Adam konuşmayı unutmuş ve resmen mimik yok. @sokak sanati :(

Yeni isim iyi olmuş ama tutacağını düşünmüyorum. :)

Serdar Akar yanlış seçim yaptın be. :(

Yeni isim iyi olmuş ama tutacağını düşünmüyorum. :)

Serdar Akar yanlış seçim yaptın be. :(
Süreç Film umut vermiyor gibi gözükse de senaryo iyiyse tutar bence. Serdar Akar kötü bir dizi olsa seçmezdi diye düşünüyorum ve Süreç Film Kaçak ile iyi bir başarı yakaladı gibi görünüyor şu an. :)

Yeni ismi dizi isminden çok şarkı ismine benzemiş. :D
Şebnem Ferah söylüyor felan. :X

Süreç Film umut vermiyor gibi gözükse de senaryo iyiyse tutar bence. Serdar Akar kötü bir dizi olsa seçmezdi diye düşünüyorum ve Süreç Film Kaçak ile iyi bir başarı yakaladı gibi görünüyor şu an. :)

Şebnem Ferah söylüyor felan. :X
Bana daha samimi geldi. :X

Süreç Film. 😕

Bu yapım şirketi düşündürüyor beni. Gününe gelecek olursak Pazartesi için düşünülebilir. :X