izlemedim hiç bakayım bir :;Fevet şimdi gördüm total pek iyi değil ama ab çok iyi bu arada film çok iyi ya
izlemedim hiç bakayım bir :;Fevet şimdi gördüm total pek iyi değil ama ab çok iyi bu arada film çok iyi ya
valla çok iyi ya özellikle sahibi öldüğünde haçikoizlemedim hiç bakayım bir :;F
Ya sen diyordun hep aklımda film keşke bilseydim ben izlerdim yaaaa.valla çok iyi ya özellikle sahibi öldüğünde haçiko
internetten izleYa sen diyordun hep aklımda film keşke bilseydim ben izlerdim yaaaa.
Dizilerim var kotalı olduğum için ek bi şey izleyemem anca TV'den.internetten izle
belki verirler bi daha ben yayınlanacağını bilseydim haber verirdimDizilerim var kotalı olduğum için ek bi şey izleyemem anca TV'den.
Neyse tekrar verir umarım sene boyunca mutlaka.belki verirler bi daha ben yayınlanacağını bilseydim haber verirdim
ilk bikaç bölümü özene bezene çekmişler güzeldi sarıyodu ama kadın dizisi bana göre değil öyle ahış şahım bişey yok zaten artık dizileri azaltıcam çok iyi olmayanı izlememtakas noldu sana ya daha geçen haftalar diziyi yere göğe sığdıramıyodun şimdi hem daha izlemem hem düşecektir diyosun merak ettim noldu 1 haftada