FF Reytinger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumda tel. numarasını aldığım-verdiğim ilk, tek ve son kişi. :D

Kendisi hakkında yorum yapmışım. :D Ama şunu ekleyeyim. Vakit bulup foruma girdiğinde editörlük görevini üstün başarıyla yapar ve foruma renk ve canlılık katar. :D Çok sevdiğim bir kardeşimdir.

Kendisi hakkında yorum yapmışım. :D Ama şunu ekleyeyim. Vakit bulup foruma girdiğinde editörlük görevini üstün başarıyla yapar ve foruma renk ve canlılık katar. :D Çok sevdiğim bir kardeşimdir.
Çok teşekkür ederim.:)

Çok sevdiğim kardeşim olarak gördüğüm bir kişidir :)
Teşekkürler.:) 2.Bölümü izledim bu arada demeye fırsatım olmadı.:D

Ben yorum yapmiştim diye hatırlıyorum(b) Editör oldugundan beridir doğru dürüst görmediğim isim:( Saygıldır ve sevdiğim üyedir. Zaman zaman pm atar hal hatır sorar işte bu kadar saygılıdır:) En kısa zamanda tekrar forumda görmek dileğiyle, espirilerinden mahrum bırakma:X

Ben yorum yapmiştim diye hatırlıyorum(b) Editör oldugundan beridir doğru dürüst görmediğim isim:( Saygıldır ve sevdiğim üyedir. Zaman zaman pm atar hal hatır sorar işte bu kadar saygılıdır:) En kısa zamanda tekrar forumda görmek dileğiyle, espirilerinden mahrum bırakma:X
Teşekkür ederim yorumun için.:)
İnşallah devam edeceğiz esprilere.:X

Bence forumun en renkli üyelerinden. Hafta arasi giremiyor ama hafta sonu konularini siraliyor. İyi bir Editör, sicakkanli ve eglenceli.

Forum tarihimde özelden en cok yazistigim kisi. Gülmedigimiz bir mesaj hatirlamiyorum :D

Futbu'da istedigim takimin menajeri ama onun acisini aldim. :D

İyi ki varsin 😉

fazla konuşmadık ama görevini iyi yapıyor 🙂🙂
bu kadar sevildiğine göre çok iyi birisi🙂

Eskisi kadar konuşamıyoruz ama artık konuşuruz inşAllah. :(

Ama çok severim kendisini sıcak kanlı samimi bir arkadaşım. :)