Serdar Ortaç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
55,075
Puanı
1,060
Yaptığı söz ve bestelerle Türk Pop müziğinin en önemli şarkıcılarındandır ama seveni kadar sevmeyeni de çoktur.

Bütün şarkıları birbirine benzer, özellikle oldukça başarılı olduğunu düşündüğüm "Mesafe" albümünden sonra çok bozmuştur. :(

En ünlü şarkısı sanırım hala Karabiberim'dir. :)

2007-2008'den beridir dinlemediğim sanatçi:T: Şarkılari o kadar birbirlerine yakın ve anlamsız sözler içeriyor ki "aa bak serdar çaliyor, hadi söyleyeyim" diyemiyorum.

Üzerine para verseler konserine gitmem. Ama belli bir miktar iyi olursa kulağıma pamuk koyarım öyle gidebilirim. :) :)

Sezen Aksu gibi sanatçıları dinledikten sonra Serdar Ortaç bilemiyorum. :) :)

Geçen şarkısını mırıldanıyordum. Binlerce Dansöz Var. :F Sonra yüzümü yıkadım kendime geldim. :D

Geçen şarkısını mırıldanıyordum. Binlerce Dansöz Var. :F Sonra yüzümü yıkadım kendime geldim. :D
Türk Pop müziğinin en iyi birkaç isminden biridir kendisi. :) Şarkıları da çok başarılı. :) Ne derdiniz var şu adamla? :T:

Biranda aklıma ve dilime şarkıları gelebilen bir ses.Cidden değişik bir özellik.:F

Okan Bayülgen'in deyimiyle "Japon James Dean". Ayrıca "Topu topu 7 nota var, kaç tane beste yapılabilir ki" sözünün de sahibidir. Şarkılarının bir çoğunu bilirim ama kendisinden hazzetmem pek.