Öyle Bir Geçer Zaman Ki Tekrarlarıyla Tv2'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,719
Puanı
1,060
Kanal D'nin reyting rekorları kırmış ve geçtiğimiz sezonda ekranlara veda eden Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi Kanal D'nin yan kanalı olan Tv2'de tekrar bölümleri ile ekranlara geliyor.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ilk sezonun ortalarından başlayan tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 08.45-11.00 arasında Tv2'de!

FF Özel

3SK6FIPcER31j8n60S7Th0Sn.jpg

Bi efsaneydi ve öylede bitti.. Başarının diğer adı da denilebilir.:)
Saati çok erken, eğer 16-18 arası yayımlansaydı rahat ilk 50'ye girerdi, reyting rekortmeni dizi.:)

İlk sezonuna bakmıştım çok sevmiştim ama 2.sezon da bozmuştu ilk 3 bölüme falan baktım sonra bıraktım :) Tv 2'de kanalına göre iyi gider :) Ama şunu söylemeliyim ki saati çok erken akşamleyin yayınlansaydı belki çok daha iyi gidebilirdi :)

TV2 Dizi tekrarları yayınlıcağına Kanal d tutmayan dizilerinin yeni bölümlerini burda yayınlıya billir Hatta Sihirli annem ve Akasya durağını tekrar başlata bilir

Ama Akasya durağı ve Sihirli annem şu an kanal d ye çok lazım kanala onların nazarı değdi

@yakup09

Son düzenleme:
TV2 Dizi tekrarları yayınlıcağına Kanal d tutmayan dizilerinin yeni bölümlerini burda yayınlıya billir Hatta Sihirli annem ve Akasya durağını tekrar başlata bilir

Ama Akasya durağı ve Sihirli annem şu an kanal d ye çok lazım kanala onların nazarı değdi

@yakup09
Aynen, kanal d öbgzk'nin ilk sezonunu yayımlasa var ya, şu an ki tüm dizilerinden çok daha iyi gider :d

Cidden ilk sezonu müthişti. Acayip heyecanla izliyordum. Herkesin ağzında Seninle ölümde buluşacaz Ali Kaptaaan sözü vardı :D

Kanal D'nin artıklarının yayınlamaya devam ediyor tv2 :)

Neredeyse 1 aydır tekrarı var. Okul açılmadan önce denk geliyordum. :)