o anlamda demedim yani tns`dede epey bir iyi durumda yani hep boylemi iyi alicak onu sordum
alir 5 dakka baktım reklam arasında sürekli ağlayan kadınlar var
o anlamda demedim yani tns`dede epey bir iyi durumda yani hep boylemi iyi alicak onu sordum
küçük gelini nezaman açsam kaçıyor)) hep kaçacaksa hep böyle alacak)))o anlamda demedim yani tns`dede epey bir iyi durumda yani hep boylemi iyi alicak onu sordum
alir 5 dakka baktım reklam arasında sürekli ağlayan kadınlar var
aynenküçük gelini nezaman açsam kaçıyor)) hep kaçacaksa hep böyle alacak)))
Bülent yine kıyafeti yüzüne TT oldu Demet ise işsiz fanları iş başında millet de TT'de görünce bir yorum atayım diyorBüloş 22.45'de başlamalı kaç haftadır söylüyorum.
Bülent Ersoy Show TT olmuş , konuğu Demet Akalın TT 1. sırasında ne yaptılar ki acaba.
C Yapım'a tweet atamda haftaya Gülşen çıksın bakak fanları TT yapabilecek mi? 😎Bülent yine kıyafeti yüzüne TT oldu Demet ise işsiz fanları iş başında millet de TT'de görünce bir yorum atayım diyor
Aman aman daha iyi.Bu ne la sabahtn beri sarki soyluyolar insan biraz sohbet eder
Defalarca yaptık Ama biz yaratıcı hashtag'ler buluyoruzC Yapım'a tweet atamda haftaya Gülşen çıksın bakak fanları TT yapabilecek mi? 😎
Aman aman daha iyi.
C yapim degil la bu baska bi yapimC Yapım'a tweet atamda haftaya Gülşen çıksın bakak fanları TT yapabilecek mi? 😎
Aman aman daha iyi.