Kanal D'nin Yayın Akışından Pompy'nin önerisi Mİ Yoksa İrfan Şahin'in Listesi Mİ?

hangi yayın akışı başarılı olur

• Kullanılan toplam oy
    14

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Arkadaşlar aşağıdaki liste pomy'nin listesi. İrfan Şahin'inkini biliyorsunuz. Sizce hangisi daha fazla reyting alır?

pazartesi
yalan dünya
salı
çalıkuşu
çarşamba
Arka sokaklar
ben bilmem eşim bilir
perşembe
AŞK
Galip derviş
cuma
Merhamet
cumartesi
güneşi beklerken
fatih
pazar
İntikam
kayıp

Son düzenleme:
Pompy'ninki daha iyi gider ancak Merhamet Cuma'yı tek başına kurtaramaz. Fatih cumartesi pt-2 olmaz. İntikam'ın gününde de değişikliğe gerek yok şu an için. Bunların dışında pompy'nin liste daha iyi gibi görünüyor.

ben durumu anlamadım iki hesabın açık kaldı da birinden konu açıp ötekinden yorum mu yapıyon @beyazsoy (b)

çarşamba as iyi gider total bir iş gerekli çarşambaya pis yedili düştü bu sene
cuma merhametin şansı çok az
fatih cumartesi pt-2 mi 😱

Güneşi BEklerken Cumartesi olamaz total daha da düşer ama ab yüksek gelir. Onun dışında FAtih PT2 de daha iyi gider bence de.

ben durumu anlamadım iki hesabın açık kaldı da birinden konu açıp ötekinden yorum mu yapıyon @beyazsoy (b)

emreciğim daha önce dedim pompyle alakam yok. yazış sitilimiz benzer gibi ama dikkatle bakınca farklı oldugumuz anlaşılıyor. pompy fanatik bir kanal d ci benim fanatiklikle bir alakam yok

@beyazsoy sende mi alet oldun Pomp'nin olayına.(b)

Panpa Beyazsoy ne alaka lo.

Bu kadar farklı iki kişi bir vucutta barınamaz.:F

arkadaş etiketleme beni takmıyorum seni

beyazsoyun böyle bi konu açması da fiyasko.. yakıştıramadım bu ne şimdi