Kayıp Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan Dünya Med varken daha da yükselir. Kitle konusunu ben reklam için söyledim. Reklamda kitle benzer olunca hep kayar bir-birine izleyiciler. Ayrıca maçı da unutma. Maç olunca izlediğin diziler düşünce her zaman söylersin ama şimdi unuttun. :)

Neyse zaten tartışılacak tarafı yok bu konunun. Kayıpın bu haftaki performansını görüp de tartışsak daha mantıklı. :)
kanal d yeter gereksiz hamleler yapma:bağır:

Yalan Dünya Med varken daha da yükselir. Kitle konusunu ben reklam için söyledim. Reklamda kitle benzer olunca hep kayar bir-birine izleyiciler. Ayrıca maçı da unutma. Maç olunca izlediğin diziler düşünce her zaman söylersin ama şimdi unuttun. :)

Neyse zaten tartışılacak tarafı yok bu konunun. Kayıpın bu haftaki performansını görüp de tartışsak daha mantıklı. :)
Sen nasıl aynı kitle rakibin yokluğunu unutuyosan, diğerlerinin de unutması çok anormal olmasa gerek:)
Evet cuma sınuçları gelsin, tartışırız rtg lere göre.

Sen nasıl aynı kitle rakibin yokluğunu unutuyosan, diğerlerinin de unutması çok anormal olmasa gerek:)
Evet cuma sınuçları gelsin, tartışırız rtg lere göre.
neyse yukarıdai mesaja cevap versem konu uzayacak. Reytingler gelsin öyle konuşuruz. :)

Bu çok iyi oldu.Yeni yayın dönemini tam yoklama zamanı. #Medcezir Karagül karşisinda gerçek reytingini gösterecek:)

bakalım kayıpın gerçek reytingi ne olacak bu sefer pt2'de olmadığından yüksek reytingler alamayacak

i
Alaka kuramadım(b) PT1'deki hallerinide biliyoruz saydiğin dizilerin :)
pt-2 de ne varmmış yav .D binbir gece son sezon pt-2 idi vadi yıllarca 21.45 te yayınlandı o reytingler sahte miydi :F
bakalım kayıpın gerçek reytingi ne olacak bu sefer pt2'de olmadığından yüksek reytingler alamayacak
ALLahım sen kanal d akıllan artık kanal d ceviz ye belki beynin toparlanır(b)bu hamle ne böyle:bağır:yani

İyi oldu bu, kısa bi özetle başlar dizi. :) eğer totel 5 ab 6-7 alırsa kanal yalan d yı pt-2 ye koyabilir :D
medcezirin karşısında hayatta alamaz bu oranları kanal d ne yapmaya çalışıyor anlamadım dizi pt2 de gayet iyi gidiyor.
eger 1 hafta ara verrecekse yalan dünya geçmiş bölümleri versin cuma günü yine ardından kayıpı koysun daha iyi gider yine
ah kanal d ah (2 show vakası yaşicak kanal

medcezirin karşısında hayatta alamaz bu oranları kanal d ne yapmaya çalışıyor anlamadım dizi pt2 de gayet iyi gidiyor.
eger 1 hafta ara verrecekse yalan dünya geçmiş bölümleri versin cuma günü yine ardından kayıpı koysun daha iyi gider yine
ah kanal d ah (2 show vakası yaşicak kanal
Bencede saatini değiştirmiycekti.. Kansl d işte, alıştık artık bu flaş gelişmelere..