Erdal Bakkal Hayranları Üzülecek !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Çok yakında Leyla İle Mecnun ekibinin yeni dizisi olan Ben De Özledim dizisi Star TV ekranlarında başlayacak ve yine çok yakında Show TV ekranlarında başrollerinde Demet Akbağ ve Erdal Özyağıcılar gibi dev isimlerin yer aldığı Sevdaluk adlı dizi başlayacak.

Erdal Bakkal yani sevilen oyuncu Cengiz Bozkurt yeni dizisi Ben De Özledim'de fazla kalamayacak dizinin sadece belli bir bölünde yer alacağı açıklandı ve haber Erdal Bakkal / Leyla İle Mecnun hayranlarını çok üzdü.

SEVDALUK İÇİN KARADENİZE TAŞINDI !

Cengiz Bozkurt yeni dizisi Sevdaluk için evini bile Karadeniz'e taşıdı Cengiz Bozkurt'un büyük bir hazırlık yapılan Sevdaluk'un kadrosunda kalıcı olması bekleniyor.

atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_fd853c7736bcbe126c521781df8468a6._.jpg

Ekli dosyalar

• atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_fd853c7736bcbe126c521781df8468a6._.jpg
    atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_fd853c7736bcbe126c521781df8468a6._.jpg
    13.4 KB · Hit: 446
Bence yalan haber Ben de Özledim teaserinde Erdal Bakkal bu dizide de oynuyorum diyor.

Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan Ben de Özledim'de konuk oyuncu. Hatırlatmak isterim :)

Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan Ben de Özledim'de konuk oyuncu. Hatırlatmak isterim :)
konuk oyuncu değil, dizinin oyuncu kadrosunda var ikisi de.

Ben de biliyorum fragmanı dikkat edersen tanıtım resiminde yok. Yani, @batuhankaralar 'ın dediği gibi ve konumda yazdığı gibi Ben De Özledim'de konuk oyuncu olacak. :)
illah tanıtım resminde olması gerekmez,oyuncu kadrosu önceden açıklandı dizinin :D

Hangi dizide konuk oyuncular teaserlerde gözükür 2'si de temelli oyuncular. :)

Hangi dizide konuk oyuncular teaserlerde gözükür 2'si de temelli oyuncular. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy