STV'den Yeni Dizi: 'Ötesiz Insanlar'

tabutçu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
54
Puanı
129

DİZİNİN KONUSU:

Elif tıp fakültesi 5inci sınıfta okuyan bir öğrencidir. Deniz ise henüz göreve yeni başlamış genç bir teğmendir. Malum dönemin şubat soğuğu esmeye başladıktan sonra tabiri caizse memlekette ve özellikle üniversitede tam bir cadı avı başlamış ve başörtüsü ile okumak isteyen genç kızların adeta kabusu olmuştur. Deniz verilen bir görev üzerine üniversiteye gelir başörtüsü hakkında araştırmalar yapıp çalışmalara katılmaktadır. işte böyle sancılı bir dönemde deniz öncesinde oldukça önyargılı yaklaştığı başörtülü insanlara karşı olan tavrı Elifi tanıyıp onun hayatını inceledikçe fikirler değişmeye başlamıştır. ve Günün birinde Elife aşık olduğunuda anlamıştır. Ancak dönem öyle bir dönemdir ki normal şartlarda gayet masum ve normal sayılacak bu aşk dönemin şubat soğukları yüzünden adeta taraflar için kabusa dönmüştür..

Son düzenleme:
Çok farklı bir tanıtım olmuş ama dikkat çekici bence :)

zaten bu tns onların lehine ölçüyor AGB iyiydi bence ben Hükümetin emriyle basılan ve ardından TNS nin olması o yüzden ben TNS ye güvenmem

@xemrexxx

Stv artık reytigli kanal eger boyle giderse show tv yi nile gecer arkadaşlar

bence 2. bir Kucuk Gelin olamaz :T: o reytingleri almasi cok zor :T:

samanyolu el kaideye para kazandırıyor ozaman çok geç olacak TNS onlara bağlı bir şirket

tanıtımdan hiçbişey anlamadım bu dizi tutmaz

Bu dizi de totalde iyi giderse Kanal D'yi zorlayacak gibi Stv. :F

Bu dizi ikna odalarında bu zulmü yasayanlarca bayagi eleştirilecektır. Stv dalga geçiyor demektir. Fazla ayrıntıya girmeyeyim ama fazlaca samimiyetsiz bir tavır

samanyolu el kaideye para kazandırıyor ozaman çok geç olacak TNS onlara bağlı bir şirket
zaten bu tns onların lehine ölçüyor AGB iyiydi bence ben Hükümetin emriyle basılan ve ardından TNS nin olması o yüzden ben TNS ye güvenmem

@xemrexxx
El Kaide ile Stv taban tabana zıt. Bilip bilmeden yaziyon..
Turkiyenin çok büyük kısmı kırsalda yaşıyor Stv nin Total reyting alması normal eskiden tgrt kanal 7 dizi yapardı bu kesime şimdi sadece Stv yapıyor bu 3 kanalın reytingi Stv toplanıyor .. nasil kanal d ab de iyi reyting alıyorsa Stv sadece totalde reyting alması normal

Son düzenleme: