İntikam 2.Sezon İmaj Çekimleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,403
Puanı
1,060
İntikam'ın 2.seozn imaj çekimleri Mehmet Turgut tarafından yapıldı.
Çekimlerin stylingini Hafize ve Seda Çeliktürk gerçekleştirdi.

Beren Saat bordo renkli Gucci bir elbise giyerken partnerleri Alican Yücesoy ve Mert Fırat Sarar markasını,Yiğit Özşener ise Network'u tercih etti.Dizinin diğer başrolü Engin Hepileri ise Milord Style House tarafından yapılan bir smokini seçti.

105.jpg
acdn.haberfx.net_images_photo_56921_2.jpg
acdn.haberfx.net_images_photo_56921_3.jpg
acdn.haberfx.net_images_photo_56921_5.jpg
acdn.haberfx.net_images_photo_56921_1.jpg

@EveN @yakup09 @destere @sokak sanati @Almila @dizi kolik @Forumdash @Reytinger @Fks14 @denizz19

Ekli dosyalar

• acdn.haberfx.net_images_photo_56921_2.jpg
    acdn.haberfx.net_images_photo_56921_2.jpg
    20.2 KB · Hit: 658
  • acdn.haberfx.net_images_photo_56921_3.jpg
    acdn.haberfx.net_images_photo_56921_3.jpg
    27.3 KB · Hit: 314
  • acdn.haberfx.net_images_photo_56921_5.jpg
    acdn.haberfx.net_images_photo_56921_5.jpg
    25.8 KB · Hit: 340
  • acdn.haberfx.net_images_photo_56921_1.jpg
    acdn.haberfx.net_images_photo_56921_1.jpg
    29.5 KB · Hit: 339
çok çok başarılı pozlar. beren yine güzellikten ödün vermemiş. hem böyle güzellikte olupta hem de bolca başarılara imza atan bi aktrist gelmedi türkiyeye :)

Etiketlenmediğim halde yorumumu yapayım. :bağır: Beren çok güzel her zamanki gibi. :) Çekimler çok başarılı. En yakışıklı da Alican olmuş.

Hepsi çok güzel çıkmışlar, çok beğendim fotoğrafları. :)

Sezonun ortasina geldik neredeyse ne sezon cekimi :F Artmaz reytingler boyle hamlelerle bosa cabalamasinlar.

Onun disinda Beren en cok Alican ile yakismis. İlk sezon sifir olan partner uyumunu bu sene Alican&Beren toparlar ama dizi nasil toparlanacak onu bilmiyorum :D

Fotoğrafların hepsi çok güzel. Beren Saat yine süper. :)

Sezonun ortasina geldik neredeyse ne sezon cekimi :F Artmaz reytingler boyle hamlelerle bosa cabalamasinlar.

Onun disinda Beren en cok Alican ile yakismis. İlk sezon sifir olan partner uyumunu bu sene Alican&Beren toparlar ama dizi nasil toparlanacak onu bilmiyorum :D
işin içine berenin güzelliğ ive yeteneği girince tarihler de karışıyor herhalde sezon ortası aralık-ocak olmuyor muydu :D

Berenimmmmmm <3

En cok 3. Resmi begendim. Muthis ya :) ama dizi kötu orasida ayri bi konu :D

Fotoğrafları pek beğenmedim :T: bu arada konuda `seozn` yazmişsın onu `sezon` olarak değiştir :D

Süper resimler, özelikle Beren Saat çok güzel :)

Reklamsa da reklam. Büyütülecek birşey değil. İsteyen istediğini yapar. :) :)

Reklam için olduğunu sanmıyorum.Bu resimler zaten daha önceden de çekilmişti.İki 3 resimle neyin reklamını yapacaklar ki?Ben şayet diziyi resimlerine göre izlemiyorum kimsede diziyi 2 3 resim için izlemez herhalde :D Onun dışında fotoğraflar gerçekten çok hoş.Başarılı bir çekim olmuş,uzun zamandan beri bekliyorduk yayınlanmasını.Beren gene muhteşemmm <3