Hayat bilgisinden sosyal mesaj

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Hayat bilgisi
1 bölüm
Amil bey tutuklanıyor

1 sahne
Trabzon
Keramettin güçverir aşık olduğu bir Millet vekilin kızına aşık olup kızın uyuşturucu mafyasına destekten vurulur şuçu Afet öğretmene atar ve Afet öğretmen sürülür İstanbula

Sahne 2
Etiyopyaya gezi yapıcakten amil bey fikrini değiştirir gazzeye gitmek ister İstihbarat ekibi gelip tutuklar Atatürk resmi andımız İstiklal marşı ve Atatürk resimlerini kaldırırlar Melih gökçek ve iç işler bakanlığından gelen haber Ronıtanos lisesi olarak değişti

Sahne 3
Afet öğretmen Abdullah öcalanın resimlerini görünce çok sinirlenir Polisi arar ama polis Afet öğretmeni döver Okuluna Pkk bayrağı as yoksa patlatırız sizi
Artık Mehter Marşıyla başlıcağından şaşırmışlar Milli eğitim bakanlığı Atatürk baskılı parayı yasaklayınca rıdvan kanat lisesi protesto yapar Amil bey tutuklanır
polis orantısız güç kullanır
Öğretmenlerin isteğiyle okulda çalışmayı durdururlar

Sahne 4
Keramettin güç verir Tarih dersi ver ülkeyi kimse bölemicek VE hemen Atatürk baskılı Türk bayrağı asarlar Atatürk resimlerini asarlar andımız ve istiklal marşını koyarlar Arapça ve farşça dersine izin vermek istemezler polisler bunu görünce kızları ve erkekleri ayıracağız der üzerler ve AHlaka aykırı

Sahne 5
Aşıklar gaz yerler

Sahne 6
Keramettin güç verir Rüyaya aşık olur
ama buna ip kızar

Sahne 7
kerAmettin ve arkadaşları Aşık oldukları kişilerle değil Kız arkadaşlarıyla yürürken polisle karşı karşıya gelmek üzereydi acaba ne zaman işler karışacak her şeyin yeni bölümü 6 hafta sonra

bu seferki altın vuruş olmuş tamamını okuyan kesin beyin kanamasından ölür ben de şu an pek iyi hissetmiyom 😱

Neyse 6 haftada zaten anca anlaşılır bölüm :D

Bol mesajlı bir bölüm olmuş ama Amil Bey niye durup dururken gazzeye gitmek istedi ki :D bir de tebrikler Kerem'e :F

İlginçmiş. Senin senaryolarını sırf gülmek için bile okumak lazım aslında. :F Ama Kerem'in ablasına suç atma olayını inandırıcı bulmadım. Afet öğretmeni de polislere dövdürtmüşsün. :bağır:

Dizimi mahvettin pompy dizimden soğmamak için konuyu okumuyoruum. :T: