"En Zayıf Halka" Yakında Kanal D'de!

Bence bu program geldiğinde şöyle yapar kanalın sahibinin ayran içtiğini düşünürsek böyle bir durum oluşabilir @xemrexxx
Pazartesi
Güneşi beklerken
Şanş kapıda
Salı
kayıp
Çarşamba
intikam
Aşk
Perşembe
Arka sokaklar
Galip derviş
Cuma
MMerhamet
Beyaz show
Cumartesi
Fatih
X factor
Pazar
Yalan dünya:kiki:
En zayıf halka

@Ahmad fikrime nediyorsun
nerdeyse tum dizilerin gununu deyistirmissin :F ama tutdurmak icin yapardami yapar:kiki:

:F@haluk792 Arka sokakların tekrarı bitmez Bence ben basında olsam bile bitirmem cumartesi Saat 10 benbilmem eşimbilir saat 23 en zayıf halkayı alırdım bırakın konuşalımı bitirip Güzel çirkini koyardım

nerdeyse tum dizilerin gununu deyistirmissin :F ama tutdurmak icin yapardami yapar:kiki:
Acaba @OzaN ne der çok merak ediyorum bide darksaal ama bence yapar adam ayrandan sarhoş olmuş herhalde @Ahmad

Son düzenleme:
Show tv zamanında izlemiştim:F Nemrut bi kadın sunuyordu:F Süperdi :F:F

Bence bu program geldiğinde şöyle yapar kanalın sahibinin ayran içtiğini düşünürsek böyle bir durum oluşabilir @xemrexxx
Pazartesi
Güneşi beklerken
Şanş kapıda
Salı
kayıp
Benbilmem eşimbilir
Çarşamba
intikam
Aşk
Perşembe
Arka sokaklar
Galip derviş
Cuma
MMerhamet
Beyaz show
Cumartesi
Fatih
X factor
Pazar
Yalan dünya:kiki:
En zayıf halka

@Ahmad fikrime nediyorsun
@beyazsoy kanal d böyle bir hamle yaparsa ne olur
@Fks14

Son düzenleme:
@beyazsoy kanal d böyle bir hamle yaparsa ne olur
Olmamış...
intikamin günü değiştirmek iyi değil en az kadının dizisinin olduğu gün perşembe taş yerinde ağır.. Arka Sokaklar zaten erkek ve Total işlerden dolayı cumartesi öyle kurtların karşısına koymak felaket
Güneşi Gördüm yine salı olsun bari degistirmisken..
Xfactor cumartesi... pazar arka Sokaklar iyi.
Merhamet ve kayıp yerine başka dizi gelmeli.

Haberlerden önce Arka Sokaklar'ın yerine yayınlanırsa iyi olur :) Sunucusu iyi olursa tutar gibi. De ben pek tutulacağını sanmıyorum. Kanal D çok gereksiz bir hamle yapmış. Başarılar yine de

Tutmamış olabilir ama Kanal D bu sefer tutturabilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır bence. :)

Peki tutması için herşeyi yapsın belki tutar.

Mesela kayıp;'ta olduğu gibi sabah akşam tanıtım versin.Ön gösteri falan yapsın.İlker Ayrık gibi efsane olabilecek bir sunucu bulsun tutturabilir.:)

Peki tutması için herşeyi yapsın belki tutar.

Mesela kayıp;'ta olduğu gibi sabah akşam tanıtım versin.Ön gösteri falan yapsın.İlker Ayrık gibi efsane olabilecek bir sunucu bulsun tutturabilir.:)

Aslında tutması için en başta güzel bir sunucu bulmalı, haklısın. :)

Değişik bir yarışma sanırım.FOX'ta kini izlememiştim daha önce.Şimdide izlermiyim bilmiyorum ama kanal D de başarı olur inşallah.