"En Zayıf Halka" Yakında Kanal D'de!

Böyle bir yarışma daha önceden de vardı diye hatırlıyorum. :)

Azerbaycanda yıllardır yayınlanıyor yarışma, harika bir yarışma gerçekten. Her hafta takip ediyorum. Umarım tutar. :)

Eskiden yayınlandığında reytingleri falan takip etmiyordum bilmiyorum ama ses getirmişti diye hatırlıyorum. Hatta taklitleri de çıkmıştı ve komedi programlarına falan da çokça konu olmuştu. Bence çok iyi formattı, iyi bir sunucuyla başarılı olabilir. :)

Eskiden yayınlandığında reytingleri falan takip etmiyordum bilmiyorum ama ses getirmişti diye hatırlıyorum. Hatta taklitleri de çıkmıştı ve komedi programlarına falan da çokça konu olmuştu. Bence çok iyi formattı, iyi bir sunucuyla başarılı olabilir. :)

Bende az önce Show Tv'de yayınlanan bölümleri ve kendi ülkesinde yayınlanan bölümleri izledim. Hiç fena sayılmaz bence bu yarışma. :)

Sunucu ciddi ve yarışmacıları susturan birisi olmalı. Format öyle mi bilmiyorum ama bizde öyle. :X

Yarışmacı ne dese sunucu öyle bir şey diyor ki, karşıdaki yarışmacı sesini çıkaramıyor. :D

Çok severek izliyordum, Kanal D'de izlerim yine :)

Ben senaryomu yazarken artık halk tv den ilham alıyorum sokak tv den de ilham alırım

Bence bu program geldiğinde şöyle yapar kanalın sahibinin ayran içtiğini düşünürsek böyle bir durum oluşabilir @xemrexxx
Pazartesi
Güneşi beklerken
Şanş kapıda
Salı
kayıp
Çarşamba
intikam
Aşk
Perşembe
Arka sokaklar
Galip derviş
Cuma
MMerhamet
Beyaz show
Cumartesi
Fatih
X factor
Pazar
Yalan dünya:kiki:
En zayıf halka

@Ahmad fikrime nediyorsun
@OzaN çocuklarduymasın kanald böyle bir hamle yaparmı

Son düzenleme:
Bence bu program geldiğinde şöyle yapar kanalın sahibinin ayran içtiğini düşünürsek böyle bir durum oluşabilir @xemrexxx
Pazartesi
Güneşi beklerken
Şanş kapıda
Salı
kayıp
Çarşamba
intikam
Aşk
Perşembe
Arka sokaklar
Galip derviş
Cuma
MMerhamet
Beyaz show
Cumartesi
Fatih
X factor
Pazar
Yalan dünya
En zayıf halka
lö bari bir gülücük koy da ciddiye almayalım :Fperşembe ce pazar ı beğendim ama yine de :)

Pazartesi
Güneşi beklerken
Şanş kapıda
Salı
kayıp
Çarşamba
intikam
Aşk
Perşembe
Arka sokaklar
Galip derviş
Cuma