Böyle bir yarışma daha önceden de vardı diye hatırlıyorum.![]()
Eskiden yayınlandığında reytingleri falan takip etmiyordum bilmiyorum ama ses getirmişti diye hatırlıyorum. Hatta taklitleri de çıkmıştı ve komedi programlarına falan da çokça konu olmuştu. Bence çok iyi formattı, iyi bir sunucuyla başarılı olabilir.![]()
Sunucu ciddi ve yarışmacıları susturan birisi olmalı. Format öyle mi bilmiyorum ama bizde öyle.Eskiden yayınlandığında reytingleri falan takip etmiyordum bilmiyorum ama ses getirmişti diye hatırlıyorum. Hatta taklitleri de çıkmıştı ve komedi programlarına falan da çokça konu olmuştu. Bence çok iyi formattı, iyi bir sunucuyla başarılı olabilir.![]()
ama eskisi kadar izlenmiyor bizdekiAzerbaycanda yıllardır yayınlanıyor yarışma, harika bir yarışma gerçekten. Her hafta takip ediyorum. Umarım tutar.![]()
Sunucu değişti. Kaç senedir yayınlanıyor bence harika.ama eskisi kadar izlenmiyor bizdeki![]()
atmacali danismalari superdi #azerice yazdim 😛Sunucu değişti. Kaç senedir yayınlanıyor bence harika.![]()
Kamile yaxşı aparırdı, təzəsi o qədər də yaxşı deyil.atmacali danismalari superdi #azerice yazdim 😛
Kamile olan vaxt Azer`de Milyoncu aparirdi hami Lider izliyirdiKamile yaxşı aparırdı, təzəsi o qədər də yaxşı deyil.![]()
lö bari bir gülücük koy da ciddiye almayalımBence bu program geldiğinde şöyle yapar kanalın sahibinin ayran içtiğini düşünürsek böyle bir durum oluşabilir @xemrexxx
Pazartesi
Güneşi beklerken
Şanş kapıda
Salı
kayıp
Çarşamba
intikam
Aşk
Perşembe
Arka sokaklar
Galip derviş
Cuma
MMerhamet
Beyaz show
Cumartesi
Fatih
X factor
Pazar
Yalan dünya
En zayıf halka
Bence bu program geldiğinde şöyle yapar kanalın sahibinin ayran içtiğini düşünürsek böyle bir durum oluşabilir @xemrexxx
Pazartesi
Güneşi beklerken
Şanş kapıda
Salı
kayıp
Çarşamba
intikam
Aşk
Perşembe
Arka sokaklar
Galip derviş
Cuma