başlarda onun tarafındaydım ama artık değil , 🙂
Bende severdim ama sonradan fena saçmaladı kız.
başlarda onun tarafındaydım ama artık değil , 🙂
bencede , yarışmadan sonra açlıktan filan yaptım dedi ama muratta açtı ama o efendiliğini korudu 🙂Bende severdim ama sonradan fena saçmaladı kız.Saçma sapan bir sürü hareket.
Batırdı kendini.
![]()
Fks 14 görmesin diyor ancak etiketliyor işe bak@Fks14 görmesin bu mesajları.![]()
Fks 14 görmesin diyor ancak etiketliyor işe bak
Acun etkisi yaradı programaEskiden çok kötü reytingler alıyordu ancak Acun geldi programı adeta uçurdu helal olsun Vallaha ya adam işin kralı arkadaş
Artık Star Tv aynı Spider-Man'in Symbiote'a yapıştığı gibi yapışır
![]()
Anlamıştım zatenBilerek yaptı her halde.Şakasına.![]()
Acun Survivor'un bile miniklerinni yapıyor. 3 Adam'ın kadınlarını mı yapamayacak? Gerçi yaparsa kesin gündüz kuşağında yayınlanır ya o da ayrı bir konu.Ögg bögg smileyi olsa ondan atıcaktim![]()
Artık Acun'un suratini görmeyek, yeterki program yapsinAcun Survivor'un bile miniklerinni yapıyor. 3 Adam'ın kadınlarını mı yapamayacak? Gerçi yaparsa kesin gündüz kuşağında yayınlanır ya o da ayrı bir konu.![]()
Hülya Avşar Show'u merak ediyorum ben.Artık Acun'un suratini görmeyek, yeterki program yapsin![]()
Acun mu yapacakmış?Hülya Avşar Show'u merak ediyorum ben.![]()
Hülya Avşar Show'u merak ediyorum ben.![]()
Yaparsa hiç şaşmam😱 sunucusu ya Tanem Silvar yada Burcu Esmersoy olurAcun'dan evlilik programı da bekliyorum.![]()