Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Bomba Tüyolar!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bölümde 15 reyting alırız İnşallah. Bir de fragmanda 200. bölüm olduğunu anlatsalar varya off :D

Kurtlar Vadisi Pusu'da 200. bölüm sonra bir patlama sesi :D

Okudukca sanki full aksiyonlu bir bölüm olacakmis gibi geldi bana. Hadi hayirlisi :D

okuyun agalar okuyun bişey olmaz :d

Muratın koruması oldu resmen nerde o esip gürleyen Poyraz senaristler saçmalamadan ölsün bencede. :D
ben tapınakçılar çıktığında poyrazın miyadını doldurduğunu yazmıştım ya arkadaş koskoca tapınakçıların poyraz gibi çabulcu eski devlet artığını ne yapsın .ayrıca metenin de miyadı doldu ikisi de ölebilir

aslında 200 .bölüme özel bir tanıtım yapsalar yer yerinden oynacak süpriz gelişmeler var diye insanlarda ne merak uyandırır ama

ben tapınakçılar çıktığında poyrazın miyadını doldurduğunu yazmıştım ya arkadaş koskoca tapınakçıların poyraz gibi çabulcu eski devlet artığını ne yapsın .ayrıca metenin de miyadı doldu ikisi de ölebilir

aslında 200 .bölüme özel bir tanıtım yapsalar yer yerinden oynacak süpriz gelişmeler var diye insanlarda ne merak uyandırır ama
Mete'yle Polat henüz tam anlamıyla çarpışmadılar. Önce ikisinin arasındaki husumet gelişir, Mete öyle ölür bence. Mete şu anda yedek düşman rolünde :D

Konu hortladikca yeni tüyo geldi zannediyorum. Yok mu yeni tüyo?

o nerden çıktı :D

bende az önce öğrendim vadi forumdan bir arkadaş söyledi raci bıraktı dedi panafilmde arkadaşı söylemiş onada dün akşamda bahadır özdener tvdeydi vadiyi arkadaşlara emanet ettim ben daha çok ben onu çok sevdim dizisi ile ilgilencem dedi

bende az önce öğrendim vadi forumdan bir arkadaş söyledi raci bıraktı dedi panafilmde arkadaşı söylemiş onada dün akşamda bahadır özdener tvdeydi vadiyi arkadaşlara emanet ettim ben daha çok ben onu çok sevdim dizisi ile ilgilencem dedi
öyle bişey olacağını sanmam zaten o dizi bitecek yakında bu reytingle devam etmez :d bahadır özdener vadiye yönelsin :d

öyle bişey olacağını sanmam zaten o dizi bitecek yakında bu reytingle devam etmez :D bahadır özdener vadiye yönelsin :D

valla dün akşam kendi ağzından duydum yazete de haberi var okuyablirsin
öyle dedi iki dizidende rating kaygımız yok dedi

valla dün akşam kendi ağzından duydum yazete de haberi var okuyablirsin
öyle dedi iki dizidende rating kaygımız yok dedi
tmm biliyorum da videoyu izlemedim şöyle demiş;

Alenen söylüyorum. Benim bütün derdim, bu dizinin ömrü bir bölüm mü sürer, üç yıl mı sürer? Ama sürdüğü müddetçe İngiliz sicimini anlatmaya çalışacağım. Reyting kaygım hiç yok. Bir kişi bile seyretse… Zaten kanalla aynı düzlemdeyiz. Yıllardır 1 numaralı dizinin senaristlerinden-yapımcılarından birisiyim. Reyting kaygımız Kurtlar Vadisi'nde de yok, bu dizide de yok.

tmm biliyorum da videoyu izlemedim şöyle demiş;

Alenen söylüyorum. Benim bütün derdim, bu dizinin ömrü bir bölüm mü sürer, üç yıl mı sürer? Ama sürdüğü müddetçe İngiliz sicimini anlatmaya çalışacağım. Reyting kaygım hiç yok. Bir kişi bile seyretse… Zaten kanalla aynı düzlemdeyiz. Yıllardır 1 numaralı dizinin senaristlerinden-yapımcılarından birisiyim. Reyting kaygımız Kurtlar Vadisi'nde de yok, bu dizide de yok.

aynen böyle söyledi vadi içinde genç arkadaşlara devrettim dedi daha çok bu dizi
ile ilgilinecem dedi

- Polat Alemdar'ın Planları Suya Düştüğü İçin Sahalara Dönmeye Hazırlanacak.
- Savaş Yeniden Başlayacak Polat Alemdar Poyraz'ı Kendi Elleriyle Öldürecek
- Abdülhey Ve Cahit Polat'ı Hiç Beklemediği Anda Karşısında Görecek.

En güzel 3'ü olmadı ama :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato